Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κορόιδεψαν τον κόσμο. Δήθεν Δωρεάν όλα στη πλατεία Αριδαίας.




Υπόλογη και μάλιστα σε βαθμού  αίσχιστου βαθμού  είναι η δημοτική αρχή Αλμωπίας (είναι άγνωστο αν έχει κάποια ευθύνη και η  καρναβαλική επιτροπή ) για όσα ευτράπελα καταγγέλλονται ότι συνέβησαν το Σάββατο στη Κεντρική πλατεία Αριδαίας.
Ενώ αρχικά είχε εξαγγελθεί ότι όλα θα είναι δωρεάν , στην συνέχεια υποχρέωναν τον κόσμο να πληρώνει, διότι η …προσφορά ίσχυε για …δύο ώρες.
Αυτά βέβαια είναι σε θέση μόνο ο Δήμος να τα επιβεβαιώσει . Διότι αν πράγματι υπήρχε συμφωνία για δωρεάν ΄ συμμετοχή , όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ , και στην συνέχεια ζητούσαν χρήματα , τότε πρόκειται περί απάτης. Ο δε ιδιοκτήτης που έχει στήσει το όλο σκηνικό , εμφανίστηκε δυσαρεστημένος , διότι , αντί για 200 δωρεάν κουπόνια , έδωσε 350.
Μάλιστα το χειρότερο είναι ότι ο ιδιώτης που νοίκιασε την πλατεία έναντι 400 ευρώ τον μήνα , ζητούσε από μικροπωλητές 50 ευρώ για να είναι πέριξ της πλατείας. Για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες συνεργατών μας που ήταν παρόντες .
Επειδή όλα αυτά είναι σοβαρά , οφείλει ο αρμόδιος που ορίστηκε από τον Δήμο να πάρει θέση και να δώσει εξηγήσεις.

10 σχόλια:

  1. Αίσχος. Τρέξανε τα παιδάκια γιατί μάθανε ότι είναι δωρεάν και έφυγαν όλα πίσω για να ζητήσουν χρήματα. Μόνο που κρίμα... δεν επέστρεψαν ούτε τα μισά. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι αυτό, πρέπει όμως να ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα.τον χαβά σου εσύ.ξεφτιλισου κιαλο μπορείς.να δω ποτέ θα φάς μυνησεις για τα ψέματα που διασπειρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι πρώτη φορά είναι ; μηπως και το Πόπεμήτσο τον ψηλό δεν τον κοροιδεψε και τωρα τρεχει απο πίσω του πάλι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ola mia xara,yperoxoi klooyn kai xilopodaroi.
    panta tetoia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παμε για αλλα . Ειναι στο χερι μας. Ας το τολμησουμε. Μαχρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΠΟΠΕΜΗΤΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφου ηταν ολα τζαμπα ρε παιδια οσες καρτες ελευθερες ηθελες επερνες απο την επιτροπη εκει,ολοι κανανε παιχνιδια ελευθερα.εμαστε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας πεις τι ειχες καπνισει πριν;; θα μας τρελανεις; εμεις που ειμασταν;

      Διαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 3 ΚΑΙ 2 ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΕΣ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΗΡΑ ΚΑΛΗ ΜΙΖΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΡΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ. ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 20-25 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ?
      ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΕ για το ποζαρ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΗ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ
      ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ















      Διαγραφή

(3)