Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση κατόπιν εορτής

Με μεγάλη καθυστέρηση ο Δήμος Αλμωπίας αναγκάστηκε να δώσει στην δημοσιότητα ανακοίνωση

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ΦούστανηΈνας Αλβανός που χρησιμοποιούσε σε εργασίες του ο 67χρονος από την Φούστανη φέρεται να βρέθηκε θετικός στον κορονο ιό

Αυξάνονται οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα – Πέντε νέα θύματα, 37 συνολικά

Πύργος νοσοκομείο κορονοϊός ασθενής μεταφορά ασθενοφόροΟ πέμπτος ήταν μόλις 40 ετών με υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που καταλήγουν από το «χτύπημα» της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Ελλάδας. Το μεσημέρι της Κυριακής (29/03), ο αριθμός των θυμάτων έχει φτάσει στους 37 καθώς έγινε γνωστό ότι εντός των τελευταίων ωρών έχασαν τη μάχη για τη ζωή πέντε άνθρωποι.

Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας για το πρώτο κρούσμα ΚΟΡΟΝΑ -ΙΟΥΜε δήλωσή που δημοσιεύτηκε  σε  μερίδα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου (δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία  )ο δήμαρχος Αλμωπίας φέρεται να έκανε την παρακάτω δήλωση:

Τι γίνεται μετά το κρούσμα Κορωνοϊού στην Φούστανη
Στο έλεος της παραπληροφόρησης, των σεναρίων και της φαντασίας του καθένα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
                 Αυτοαπασχολούμενη, αυτοαπασχολούμενε,
               Επαγγελματία, βιοτέχνη, μικρέμπορε, αυτοκινητιστή

Παρατείνεται το «λουκέτο» στις επιχειρήσεις - Μέχρι πότε τα καταστήματα θα είναι κλειστά

Είναι επίσημο: Παρατείνεται το «λουκέτο» στις επιχειρήσεις - Μέχρι πότε τα καταστήματα θα είναι κλειστάΤο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Dikaiologitika News επιβεβαιώθηκε με την κυβέρνηση να ανεβάζει στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την αναστολή λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων έως τις 11 Απριλίου. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την απόφαση και τους ΚΑΔ που αφορά.
Την παράταση του «λουκέτου» στις ιδιωτικές επιχειρήσεις έως τις 11 Απριλίου (σ.σ. η προηγούμενη απόφαση ήταν για το χρονικό διάστημα από 14.3.2020 έως και 27.3.2020) προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφιρών που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. Συγκεκριμένα με στην απόφαση υπό τον τίτλο: «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 28.3.2020 έως και 11.4.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», προβλέπονται τα εξής:

(3)