Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αυξάνονται οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα – Πέντε νέα θύματα, 37 συνολικά

Πύργος νοσοκομείο κορονοϊός ασθενής μεταφορά ασθενοφόροΟ πέμπτος ήταν μόλις 40 ετών με υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που καταλήγουν από το «χτύπημα» της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Ελλάδας. Το μεσημέρι της Κυριακής (29/03), ο αριθμός των θυμάτων έχει φτάσει στους 37 καθώς έγινε γνωστό ότι εντός των τελευταίων ωρών έχασαν τη μάχη για τη ζωή πέντε άνθρωποι.


Τα πέντε αυτά τελευταία θύματα του κορονοϊού, νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο «ΑΝΤ1», τελευταίο θύμα είναι ένας 40χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Αττικόν» με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Νωρίτερα την Κυριακή (29/03), είχε γίνει γνωστό ότι την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο 65χρονοι, ένας ο οποίος νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» κι ένας στο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

Επίσης κατέληξαν μια γυναίκα στο «Σισμανόγλειο» κι ένας 77χρονος από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

νοσοκομείο κορονοϊός

Τρίτος νεκρός στην Ξάνθη

Ο άτυχος ηλικιωμένος από την Ξάνθη, είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή της Ξάνθης. Είχαν προηγηθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο κι ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί, σύμφωνα με το «xanthinea.gr».

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη (25/03) σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061 και 67 διασωληνωμένοι…

Πηγή:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)