Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Αγωνία για υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΦΕΣΗ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 
 ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Ένα ακόμη φιλικό, για φιλανθρωπικό σκοπό, θα δώσει η ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αλμωπού Αριδαίας.

Έκθεση έργων-δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Ε.Κ. (πρώην Σ.Ε.Κ.) ΈδεσσαςΤα έργα που δημιούργησαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα  παρουσιάσουν οι μαθητές του  Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Έδεσσας, δηλαδή οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Έδεσσας, και την Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ.) Έδεσσας που ασκούνται στα εργαστήρια του Ε.Κ.  Έδεσσας. 

Συνάντηση στην Έδεσσα για τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού ΑερίουΣυνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Έδεσσας με τη συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Κατσάρα – Βλάχου, των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Γραμματικού Νίκου Μούκα και Φλαμουριάς Δημήτρη Τότλη και στελεχών της εταιρίας που έχει αναλάβει τις εργασίες εγκατάστασης του Διαδριατικού Αγωγού.

Απεργούν οι φαρμακοποιοί της ΠέλλαςΟ ΦΣ Πέλλας κηρύσσει επ’ αόριστον απεργία από Πέμπτη 27-3-2014. Με τον τρόπο αυτό απαντούμε στην κοροϊδία της κυβέρνησης που με αιφνιδιαστικό και ύπουλο τρόπο φέρνει την τελευταία στιγμή νομοσχέδιο-ταφόπλακα για τα φαρμακεία και οδηγεί τον κλάδο σε αφανισμό ενώ θέτει τη δημόσια υγεία σε απόλυτη κατάρρευση.

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»Συγκέντρωση Τροφίμων –  Παιχνιδιών – Φαρμάκων – Απορρυπαντικών
για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού
 από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

Χατζηβασιλειάδου Αμαλία Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Α.Δ.Α.Κ.Α.Ακομμάτιστη Δράση Ανάπτυξης Κατοίκων Αλμωπίας


 του  Υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Ανδρέα Κόγιου.

                          Τίποτα δεν αλλάζει μόνο του !

                                    Ελάτε να τ ' αλλάξουμε μαζί !

                                              Πρώτα η Αλμωπία!

Δήμος Αλμωπίας: Ο Νίκος Νικολαΐδης υποψήφιος με τον Ανδρέα Κόγιο
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Α.Δ.Α.Κ.Α. του Υπ. Δημάρχου Αλμωπίας Ανδρέα Κόγιου.

Διακοπή νερού θα σημειωθεί το πρωί της Παρασκευής στην Αριδαία. 


 Σύμφωνα με ενημέρωση από την ς ΔΕΥΑ Αλμωπίας, τη Παρασκευή πρόκειται να γίνει διακοπή νερού ς από τις 09:00 μέχρι τις 11:00. στην Αριδαία

Εκτός γραμματεία ο Βασίλης Δημητριάδης από το Κίνηση ¨ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” στην Έδεσσα


 

Η Γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας έκανε δεκτή την επιθυμία του Βασίλη Δημητριάδη να μη συμμετέχει στη γραμματεία της, για να μπορέσει να λειτουργήσει ο ίδιος και η Δημοτική Κίνηση ¨ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”,  της οποίας είναι επικεφαλής, με γνώμονα πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

Πρωτάθλημα μίνι αγοριών ΓΑΣ Έδεσσας – Φ.Ο. Αριδαίας 45-33

Νέα νίκη για την ομάδα μίνι αγοριών του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας τη Αριδαίας με 45-33. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με την ομάδα της Έδεσσας να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ έχοντας πρωταγωνιστές τους Σταυρόπουλο Μποζίνη και Λουκόφτση.

7-21