Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Έκθεση έργων-δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Ε.Κ. (πρώην Σ.Ε.Κ.) Έδεσσας







Τα έργα που δημιούργησαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα  παρουσιάσουν οι μαθητές του  Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Έδεσσας, δηλαδή οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Έδεσσας, και την Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ.) Έδεσσας που ασκούνται στα εργαστήρια του Ε.Κ.  Έδεσσας. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό της πόλης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου που έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στις ειδικότητες των Επαγγελματικών Σχολείων.
Η έκθεση έχει σαν στόχο να γίνει γνωστό το αντικείμενο των εργαστηριακών μαθημάτων σε κάθε ειδικότητα των ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ., να αναδειχθούν οι δυνατότητες των μαθητών καθώς και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και καθηγητών.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 04 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00.  Η Έκθεση των έργων  θα είναι ανοικτή για το κοινό  από Δευτέρα 07 Απριλίου έως Πέμπτη 11 Απριλίου   2014, και από ώρα 09.00΄ π.μ. έως και 13.30΄ μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου  του σχολικού Συγκροτήματος Ε.Κ. - ΕΠΑΛ Έδεσσας, Μελίνας Μερκούρη 28, Περιοχή Σμαρέκα  Έδεσσα.
Πληροφορίες: Τηλ.2381024978  κ. Βλάχος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)