Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εκτός γραμματεία ο Βασίλης Δημητριάδης από το Κίνηση ¨ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” στην Έδεσσα


 





Η Γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας έκανε δεκτή την επιθυμία του Βασίλη Δημητριάδη να μη συμμετέχει στη γραμματεία της, για να μπορέσει να λειτουργήσει ο ίδιος και η Δημοτική Κίνηση ¨ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”,  της οποίας είναι επικεφαλής, με γνώμονα πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

        Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αυτοδιοικητικά σχήματα αυτόνομα και αντιγραφειοκρατικά, που λειτουργούν με διαφάνεια, συλλογικότητα, ισότητα και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και έχουν παρόμοιες θέσεις για την Αυτοδιοίκηση. Σέβεται την αυτονομία τους, δεν τα χειραγωγεί, δεν εμπλέκεται στις διαδικασίες τους και δεν απονέμει χρίσματα. Η αυτονομία των κοινωνικών κινημάτων και η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υποκαταστήσει τα κινήματα των πολιτών, αποτελούν απαράβατες αρχές της πολιτικής του.
       Με βάση τα παραπάνω η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας στηρίζει θερμά την απόφαση του Βασίλη Δημητριάδη και τη συμμετοχή του στη Δημοτική Κίνηση ¨ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” ως επικεφαλή για ένα Δήμο διεκδικητικό και κινηματικό, αλληλέγγυο, με δημόσιο απολογισμό και έλεγχο που να υπερασπίζεται τα δημόσια αγαθά και τους δημόσιους χώρους.
                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)