Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πρωτάθλημα μίνι αγοριών ΓΑΣ Έδεσσας – Φ.Ο. Αριδαίας 45-33





Νέα νίκη για την ομάδα μίνι αγοριών του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας τη Αριδαίας με 45-33. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με την ομάδα της Έδεσσας να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ έχοντας πρωταγωνιστές τους Σταυρόπουλο Μποζίνη και Λουκόφτση.
Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας να είναι μπροστά στο σκορ με 10-5.
Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε ακόμα καλύτερο. Ο ΓΑΣ Έδεσσας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αλλά και ΦΟΑ παρουσιάστηκε δυνατός έχοντας σας πρωταγωνιστές τους Τσούλο, Υποδηματόπουλο και Νταούτι. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Έδεσσας να είναι μπροστά στο σκορ με 23-19 .
Στο 2ο ημίχρονο οι Μποζίνης και Σταυρόπουλος συνέχισαν να σκοράρουν με τον Νταούτι να απαντάει. Σταδιακά ο ΓΑΣ μπόρεσε να πάρει μια διαφορά με τον Μποζίνη να τρυπάει την άμυνα του ΦΟΑ και τους Συμεωνίδη και Λουκόφτση να οργανώνουν το παιχνίδι της ομάδας.
Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της πόλης μας να παίρνει την νίκη με σκορ 45-33 κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των γονέων τους που βρίσκονταν στην εξέδρα. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ακόμη και οι μικροί ηλικιακά παίκτες που χρησιμοποίησε ο  κόουτς Γάτσος ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας. 

ΓΑΣ Έδεσσας: (Γάτσος) Σταυρόπουλος Χ.13, Αδάμ, Κύρκος Ν., Σαμπάλης, Μποζίνης 24, Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος Τ., Καίσαρης, Γάτσος, Λουκόφτσης 2, Τέντζερης 2,  Σταυρόπουλος Κ. 2

ΦΟ Αριδαίας: ( Σιάγας) Τσούλος 4, Παναγιωτίδης, Ζέρζης Δ., Υποδηματόπουλος Π. 7, Γεωργιάδης, Νταούτι 17, Γαβριηλίδης, Τόπκας 4, Εράλτο, Βάτσης, Ζέρζης Κ. 2, Υποδηματόπουλος Ι. 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)