Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Συνεχίστηκαν οι αποκριές στον Δήμο Αλμωπίας


ΑΠΑΞΙΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ  ΕΟΡΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ενημέρωση για τα έργα του ΤΑΡ στο πλαίσιο του AthensEnergyForum


 


Την εξέλιξη των έργων για τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAPAG) παρουσίασε η Διευθύντρια του Έργου για την Ελλάδα, Κατερίνα Παπαλεξανδρή,

Εκατομμύρια ευρώ στα λόγια , ελάχιστα στη πράξη
ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Τρέχουν τα εκατομμύρια από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας  για το οδικό δίκτυο του νομού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε. Πέλλας.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική

Ευχαριστήριο ΥΠΕΡκαρναβαλικής Ομάδας ΑλμωπίαςΗ  Υπερκαναβαλική  ομάδα Αριδαίας  θέλει να ευχαριστήσει την Οργανωτική Επιτροπή

Παράθυρο στην κοινωνία για ισονομία και αξιοπρέπεια.

 


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Γλωσσομάθεια


Ανακοίνωση για προσλήψεις
 
  Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας

ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ    ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ANOIXTO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕKWONDO

Πολυμελής αποστολή της Δύναμη Πατρών αναχωρεί για το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τae Kwon Do Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου της Χαλκίδας από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018 .

Καρναβάλι Ξάνθης 2018, Inpozar.net

Ξάνθη, η πόλη με τα «χίλια χρώματα» και με 53 χρόνια πετυχημένων διοργανώσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Ευθύνη πλέον της σημερινής Κυβέρνησης η δρομολόγηση κατασκευής του Φράγματος Αλμωπαίου»!

 


Το θέμα της κατασκευής του Φράγματος Αλμωπαίου,

Πρόγραμμα για 4.000 άνεργους από την ΕΣΕΕ

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), στο πλαίσιο της Πράξης “Δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου”

Από 27 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας στον ΑΔΜΗΕ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Κοζάνης, όπου προκηρύσσονται οι κατωτέρω θέσεις και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Όλες οι προκηρύξεις των ΕΛΤΑ – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Αναλυτικά όλες οι προκηρύξεις των ΕΛΤΑ – Οι ημερομηνίες για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά.

Ο αντικαπνιστικός νόμος στο επίκεντρο ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία Π.Ε. Πέλλας και Επιμελητηρίου ΠέλλαςΜε θέμα «Κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία, η Εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου στις Ελληνικές Επιχειρήσεις» πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα δύο ενημερωτικές ημερίδες στην περιοχή μας.

Ο καιρός σήμεραΝεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και κεντρικά και αργότερα στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

 ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Η μάχη τώρα ξεκινάει

(3)