Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Εκατομμύρια ευρώ στα λόγια , ελάχιστα στη πράξη




ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Τρέχουν τα εκατομμύρια από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας  για το οδικό δίκτυο του νομού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε. Πέλλας.
Μόνο που οι δρόμοι σε πολλά σημεία έχουν το κακό τους χάλι. Από τα χρήματα αυτά δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή για την Αλμωπία την πιο τουριστική περιοχή του νομού.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στην περιοχή  ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΛΊΓΕς ΜΈΡΕς . Με λίγα λόγια  ακόμα μια ιστορία  κοροϊδίας  μόλις ξεκίνησε .

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Υλοποιούμε μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας με προϋπολογισμό 2.500.000,00 € - Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή»


Με προσωπικές ενέργειες του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα εξασφαλίστηκαν χρήματα, τα οποία μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιούνται για τη βελτίωση – επισκευή οδοστρωμάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αναφορικά με την Πέλλα, μετά από παρέμβαση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά δεσμεύτηκε ποσό ύψους 2.500.000,00 € για μια σειρά πολύ σημαντικών παρεμβάσεων σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Υλοποιούμε μια σειρά ασφαλτικών εργασιών σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ώστε, να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες διέλευσης των διερχόμενων οδηγών, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την οδική ασφάλεια. Γνώμονας της διοχέτευσης των πόρων ύψους 2.500.000,00 € στο οδικό δίκτυο είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η Πέλλα είναι μια περιοχή με δυνατότητες σε όλους τους τομείς και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες για την ανάταση της οικονομίας μας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τη συνεργασία που έχουμε και για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το οδικό δίκτυο της περιοχής. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, συζητώντας τις βέλτιστες λύσεις και με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στην Πέλλα ξεπερνώντας εμπόδια και χρονοβόρες διαδικασίες» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο μεγάλο αυτό έργο, το οποίο αφορά το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας σχετίζονται με βελτίωση – επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων και βελτίωση στοιχείων ασφαλείας. Τα τμήματα όπου θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω εργασίες είναι
ι «Ριζό – όρια Π.Ε. Πέλλας» (4 km) και «Σεβαστειανά – διασταύρωση Ριζαρίου»
(2 km) του επαρχιακού οδικού δικτύου, το τμήμα της εθνικής οδού «Διασταύρωση Ριζαρίου – τέλος οικισμού Ριζαρίου» (μέχρι γέφυρα Αγίου Γεωργίου) (3,5 km), ενώ, θα τοποθετηθεί αντιολισθητικός τάπητας στις στροφές Νοσοκομείου στην είσοδο της πόλης της Έδεσσας (1,2 km) και στο οδικό τμήμα Άγρας – διασταύρωση Κερασιάς (2 km).

Το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης με χρονικό ορίζοντα το τρέχον έτος.


4 σχόλια:

  1. ΧΑΛΚΙΔΩΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να δώσουν δεκάρα για την Αλμωπία; Ήρθαν ποτέ εδώ να δουν τι γίνεται; Ενόχλησε κανένας δήμαρχος ξανά και ξανά για τα προβλήματα των δρόμων; Στάλθηκαν επιστολές διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια;
    Εδώ εμείς μετράμε τις λακκούβες μόνο για να ανατρέψουμε τις δημαρχίες και μετά τις αφήνουμε να γεννάνε ανεξέλεγκτα.
    Εμείς εδώ περιμένουμε την Ντόρκα να μας σώσει!
    Εμείς φταίμε, εμείς οι ίδιοι γιατί τους ψηφίζουμε. Καιρός να βάλουμε μυαλό. Μπορούμε και μόνοι μας να μετράμε τις λακκούβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο με ξυλο καταλαβαινουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι...διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου Αρχαγγέλου-Φούστανης,που μας τάξατε κυρία Αηδονά πριν από τα Χριστούγεννα πόσο κοστίζουν;Και είσασταν τόσο πειστική που δυστυχώς σας πιστέψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)