Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Έχει ξεχειλίσει η αγανάκτηση του κόσμου. Χωρίς νερό περιοχές της Αριδαίας

Ξανά χωρίς νερό έμειναν περιοχές της Αριδαίας γύρω στι 21.30 της Πέμπτης. Όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος)  

Τίνος τα συμφέροντα υπηρετεί ο Δήμος Αλμωπίας;
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ 22 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 Με  αίτησή του προς τον Δήμο Αλμωπίας και κοινοποίηση προς την Δ.Ο.Υ. Έδεσσας , ο Παράσχος Τσάνταλης θέτει εύλογα ερωτήματα προς τον Δήμο ,

Πανηγύρι Αγ. Κυριακής στη Μηλιά


Πολιτιστικό Αντάμωμα στους Προμάχους.

Ταξιδεύουν με τον Καπετάν Σάκη Τότλη
Την Τετάρτη 22/6/2016 η αυλή της  Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας μεταμορφώθηκε σε λιμάνι. Συγκεντρωθήκαμε στην προκυμαία και ο « δικός μας»  Σάκης Τότλης σαν καλός καπετάνιος

Διαχείριση απορριμμάτων 


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Συλλήψεις για κλοπές στην Πέλλα
               Σε συνέχεια Ενημερωτικού Δελτίου, με το οποίο ανακοινώθηκε η σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 38 και 27 ετών,

Απορία…………….

Ρε Δήμαρχε ,

Ο Λάκης Προκοπίδης Νέος Γραμματέας στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΠέλλαςΣυνεδρίασε χθες 29/6/2016 η νεοεκλεγείσα  Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Βαγγέλη Προκοπίδη.

Νέο δυναμικό σχήμα στον Αλμωπό 


Για άλλα δύο χρόνια συνεχίζει η Διοίκηση του Αλμωπού , μαζί με άλλα 8 μέλη που  προστέθηκαν στη Γενική Συέλευση της Τετάρτης, η οποία ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. .

Ετοιμάζουν φιέστα στην υπουργό τουρισμού στο ΠόζαρΕιδική φιέστα ετοιμάζουν στην υπουργό τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία πρόκειται να επισκεφθεί τα Λουτρά Πόζαρ  σε μέρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Φεστιβάλ Πόζαρ.

(3)