Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συλλήψεις για κλοπές στην Πέλλα




               Σε συνέχεια Ενημερωτικού Δελτίου, με το οποίο ανακοινώθηκε η σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 38 και 27 ετών,
για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σχετικά με περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι χθες (28-06-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 3 εκ των 4 συνεργών του 38χρονου, ηλικίας 32, 50 και 54 ετών. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε η εμπλοκή των προαναφερόμενων 5 αντρών και σε μία ακόμη περίπτωση κλοπής. Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 27-06-2016 διέρρηξαν αγροικία σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και μεταλλικά δοχεία, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ κατά δήλωση του 19χρονου ιδιοκτήτη. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσαν οι προαναφερόμενοι και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
    Συνελήφθη χθες (28-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
   Συνελήφθη σήμερα (29-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)