Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Αρχοντίδης: Η Αριδαία είναι μέσα στην καρδιά μου



ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , 97,1 FM 
 ΣΤΙΣ 12.15

Θερμή υποδοχή από τους Προμαχιώτες στον Νίκο Βάκκο







Αυθόρμητη και πολύ θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Προμαχιώτες στον Νίκο Βάκκο , (του πασίγνωστου ομώνυμου ομίλου επιχειρήσεων  στην Αριδαία) , μόνιμο χορηγό επικοινωνίας  των εκδηλώσεων του χωριού.

Διεργασίες για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Πέλλα



Την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις με τους φερόμενους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Πέλλα.

Η εγκύκλιος των εκλογών - Όσα πρέπει να γνωρίζουν κόμματα και υποψήφιοι...






Τις λεπτομέρειες που αφορούν στην υποβολή υποψηφιοτήτων, στις προϋποθέσεις και στα κωλύματα εκλογιμότητας, στις αντίστοιχες ενέργειες των κομμάτων και υποψηφίων και στις προθεσμίες μέσα στις...

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν στον χορό του Αλμωπού




Πολλά χρόνια πίσω γύρισε το ρολόι του χρόνου , το βράδυ του Σαββάτου στον χορό του Αλμωπού.  Στην εκδήλωση του , που έγινε παρουσία αρκετών  φίλων της ομάδας, η Διοίκηση του Κώστα Γάτσου τίμησε , την θρυλική ομάδα ,που έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες  της ιστορίας του Αλμωπού.

Βραβεύουν τον Μάκη Τσίτα στα Γιαννιτσά



Ο Δήμος Πέλλας σάς προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν του συντοπίτη συγγραφέα Μάκη Τσίτα, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014, για το μυθιστόρημά του «Μάρτυς μου ο Θεός».

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες



 
 Η κίνηση οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία:

Συλλήψεις στην Έδεσσα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών



    Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Έδεσσας, 14 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

(3)