Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Αρχοντίδης: Η Αριδαία είναι μέσα στην καρδιά μου



ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , 97,1 FM 
 ΣΤΙΣ 12.15



Μόνιμη αγαπημένη έχει γίνει η Αριδαία για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Αρχοντίδη. Πάντα θυμάται με νοσταλγία τα πρώτα του βήματα ως προπονητής , που συνέπεσαν με την μεγάλη ομάδα του Αλμωπού που είχε κάνει να παραμιλάει το πανελλήνιο. Ουσιαστικά η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε τότε. Κάτι που δεν ξεχνά και φυσικά σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ανταποδώσει την αγάπη που πήρε. Δυο φορές πρόσφατα , όταν χρειάστηκε κάθισε στον πάγκο της ως προπονητής για να την βγάλει από τα δύσκολα. Το Σάββατο στον χορό του Αλμωπού η Διοίκηση τον τίμησε για την προσφορά του.
Ο  Χρήστος Αρχοντίδης σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων της εποχής εκείνης.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 12.15 τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ . 97,1.

1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)