Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Συλλήψεις στην Έδεσσα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών



    Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Έδεσσας, 14 αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε στην Έδεσσα σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, με πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας, όπου σε ειδική ξύλινη κρύπτη, βρέθηκαν και συνελήφθησαν 14 υπήκοοι Συρίας, εκ των οποίων 5 μη νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από την Αθήνα, με σκοπό στη συνέχεια να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο ατόμων, τα οποία όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διευκόλυναν τη μεταφορά των παραπάνω αλλοδαπών.
    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Σκύδρα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας, 58χρονη ημεδαπή, καθώς σε  πάγκο λαϊκής αγοράς και στην οικία της κατείχε συνολικά 166 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, έξωθεν του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 18χρονος ημεδαπός, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της «SUPER  LEAGUE», Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, καθώς προ ελέγχου απέρριψε στο έδαφος ένα μικρόδεμα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 7 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα βεγγαλικό χειρός.
    Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε συνεργασία με αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 28 ετών, καθώς σε έλεγχο στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.  Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
   Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε χωριό των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 41χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Συλλήψεις για – κατά περίπτωση- κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα       Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 24χρονος ημεδαπός και 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
   μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,9 γραμμαρίων στην κατοχή του 24χρονου και
   μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων στην κατοχή του 22χρονου.
Επιπλέον, στην οικία του στη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία συσκευασία με καπνό μικτού βάρους 432 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)