Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Ευρεία σύσκεψη με την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων για το Τελωνείο της Σκύδρας

Με πρωτοβουλία των βουλευτών Πέλλας Γιάννης Σηφάκη και Χρήστου Σμία πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με την ΓΓ Δημοσίων εσόδων Κα Σαββαίδου και τους συνεργάτες της για το Τελωνείο Σκύδρας.

Γιάννης Σηφάκης : Συναντήσεις σε Υπουργεία για θέματα της Πέλλας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και ΔημάρχουςΠραγματοποιήθηκαν το διήμερο 18 και 19 Ιούνη συναντήσεις του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη με Υπουργεία και κεντρικές υπηρεσίες για θέματα της Πέλλας μαζί  με τον  Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους Δημάρχους Αλμωπίας.Δημήτρη Μπίνο, Δήμαρχο ΈδεσσαςΤάκη Γιάννου και Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. 

Tο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρέτισε τον επί σειρά ετών Γενικό Διευθυντή του Δρ. Κωνσταντίνο Παρθενόπουλο,
 


Tο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρέτισε τη, Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, τον επί σειρά ετών Γενικό Διευθυντή του Δρ. Κωνσταντίνο Παρθενόπουλο, που συνταξιοδοτήθηκε.

Καλή η ανταπόκριση στην Αλμωπία για την ανακύκλωση γυάλινων απορριμμάτων

Χρ. Μπάτσης " Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό"

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στην Αλμωπία

Συνάντηση εργασία πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που επισκέφθηκε τον Δήμο Αλμωπίας μετά την χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΥΝΗΓΩΝ                  

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας δέχεται προσφορές για την υποχρεωτική ασφάλιση των κυνηγών

Σύσκεψη για την Εμποροπανήγυρη Σκύδρας.Η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, που διοργανώνεται από την Παρασκευή 21 Αυγούστου έως την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015,

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Αεολέσχη ΈδεσσαςΜετά από τις αρχαιρεσίες της 17-6-2015, και την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα  στις 18-6-2015 , η σύνθεσή του διαμορφώθηκε ως εξής :


Με το βλέμμα στραμμένο στη Μόσχα οι ροδακινοπαραγωγοί...
Μία ύστατη απόπειρα προς την κατεύθυνση άρσης του ρώσικου εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα θα καταβάλει σήμερα η αντιπροσωπεία μας, η οποία...
επισκέπτεται τη Μόσχα.

Η φαλακρή πλατεία

unnamed
Tου Λάκη Λαζόπουλου
Ένα πράγμα δεν υπολόγισε ο Τσίπρας.
Την δύναμη αυτού που σπέρνει τον πανικό.

Την δύναμη του προβοκάτορα.  Του εντεταλμένου.

Διαβάζοντας τις εφημερίδες και βλέποντας τα κανάλια από την ημέρα που ανέλαβε ο ......

Τα αριστεία του Γυμνασ'ιου Φουστανης

Στο τέλος του μήνα ολοληρώνεται η διαδικασία παραχώρησης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας ΑριδαίαςΣυνεργασία Θ. Τζάκρη – Υποδιοικητή 3ης ΥΠΕ

7-21