Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Αποφασίζει για προπονητή ο Αλμωπός

Στις 2 Ιουλίου  αναμένεται να συνεδριάσει η Διοίκηση του  Αλμωπού για να συζητήσει τρέχοντα

Τα επίσημα αποτελέσματα στον Δήμο ΑλμωπίαςTO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ EΔEΣΣΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

    ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Μαγδαληνή Καραγιάννη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Δημήτριο Ταμπάρη Πρωτοδίκη-Εισηγητή, Αγγελική Καρακατσάνη Πρωτοδίκη και από τη Γραμματέα Ασημίνα Κινικλή.

Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στην Έδεσσα 

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ EΔEΣΣΑΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Μαγδαληνή Καραγιάννη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Δημήτριο Ταμπάρη Πρωτοδίκη-Εισηγητή, Αγγελική Καρακατσάνη Πρωτοδίκη και από τη Γραμματέα Ασημίνα Κινικλή.

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Πλατεία Γρανικού
Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Γρανικού, που αποτελεί μέρος του έργου ανάπλασης της περιοχής της πλατείας και της οδού 18ης Οκτωβρίου.

Κληρώνει παπάκι ο Μ’Σ, Προμάχων

Μεγάλη λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει ο Μ.Σ. Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" παράλληλα με το

Αναγκαία η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών

Με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών, η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη αναφέρεται στη μελέτη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων (ECFIN) της

Σε πλήρη αντίθεση 
ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Περιοδεία - επίσκεψη του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, Ευρωβουλευτή , σε χωριά Πέλλας και Ημαθίας


Περιοδεία σε Πέλλα και Ημαθία πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Ιούνη αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με τον ευρωβουλευτή του Κόμματος Σωτήρη Ζαριανόπουλο, επισκεπτόμενη χωριά που επλήγησαν οι καλλιέργειές τους από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα.

Ανεπαρκής η ασφαλιστική κάλυψη του ΕΛΓΑ για την απώλεια ζωικού κεφαλαίου στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις λόγω επιθέσεων από άγρια ζώα.Τραγική είναι η κατάσταση για τους κτηνοτρόφους που ασκούν τη παραδοσιακή κτηνοτροφία στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπου καταγράφονται σοβαρές περιπτώσεις απώλειας ζωικού κεφαλαίου από επιθέσεις άγριων ζώων (λύκων) λόγω της σημαντικής αύξησης του πληθυσμού τους.

Έφεση του Δήμου Αλμωπίας στο Ελεγκτικό Συνέδριο για διεκδίκηση καταλογισμών 

Η άσκηση εφέσεων κατά αποφάσεων του ελεγκτικού Συνεδρίου , που έκανε δεκτές εφέσεις για καταλογισμούς υπέρ του Δήμου , περιλαμβάνονται μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάτξης στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας αύριο Τρίτη στις 14.3 .  Όλα τα θέματα:


Συζητάν απαλλαγές για τα Λουτρά ΠόζαρΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.
«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

: Προβλήματα εργαζόμενων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Σκύδρας, στην Π.Ε. Πέλλας.Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ και τους εθνικούς πόρους, πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς εκτός από την ελλιπή στελέχωση των μονάδων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες.

Ο γύρος της μισής Καρατζόβας με ποδήλατοΜεγάλη ήταν η συμμετοχή στην Ποδηλατοδρομία  που οργάνωσαν  το απόγευμα τα Κυριακής  οι ALMOPISTAS.

Νέος πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου ο Τάσος Λαμπρίδης!Μετά από δυο συνεχόμενες έκτακτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου, πραγματοποίησε  την Παρασκευή 20-06-2014,τη τρίτη  συνεδρίαση η όποια έφερε και  θετικά αποτελέσματα.

Δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης 20 εκατ. € σε νέους γεωργούς και κτηνοτρόφουςΝέα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης, συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, χορηγούνται από το εθνικό απόθεμα για το έτος ενισχύσεων 2013,

Βοήθεια από το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο 3ο Αριδαίας
        Χιλιάδες πλαστικά καπάκια παρέδωσαν οι δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στον φορέα του  Δήμου Αλμωπίας "

7-21