Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1- ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 68-41



Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, η πρώτη ομάδα μίνι του Πανεδεσσαϊκού επικράτησε εύκολα στο τοπικό ντέρμπι του ΓΑΣ με 68-41

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2 – Μ. Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 32-29



Σε ένα κακό ποιοτικά αγώνα που πρώτο λόγο είχε το πάθος και η αυτοθυσία των παικτών των δύο ομάδων  στον αμυντικό τομέα, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη στη δεύτερη παράταση.

ΠΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 69 ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 67





Παρά την πολύ καλή εμφάνιση στο σύνολο του αγώνα, ο Πανεδεσσαϊκός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματα κορασίδων, γνωρίζοντας στο τέλος της β’ παράτασης την ήττα με 69-67 από τον ΠΟ Ν. Μουδανιών.

Φούστανη-Λυκόστομο παίζουν τη παραμονή







Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται η τύχη  της Φούστανης και του Λυκοστόμου  στην έδρα της πρώτης , προκειμένου να αποφύγουν  το ενδεχόμενο αγώνα μπαράζ με την αντίστοιχη ομάδα του β΄ομίλου.

Οι βαθμολογίες



Α-1ος προτελευταία

ΟΙ αγώνες του Σαββάτου ζωντανά



                        

 Παρακολουθείστε  στις 17.00 την εξέλιξη των αγώνων της Α Κατηγορίας  ΕΠΣ Πέλλας.  Για τους φίλους του ραδιοφώνου , συνεχής ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ  ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1




                     ΠΡΟΣΦΟΡΑ


















Συνάντηση με τον Βουλευτή Πέλλας Γ. Σηφάκη , με τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας



Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Συλλόγου μας με πολιτικούς παράγοντες των Π.Ε. Πέλλας και Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, συνάντηση στην Άρνισσα και επί τόπου επίσκεψη στην σήραγγα Άρνισσας.

ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ






                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(3)