Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστό το χιονοδρομικό Καιμακτσαλάν μέσω Κερασιάς 


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αλμωπίας, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας, ότι σήμερα 27-2-2018 θα υπάρχει πτώση πίεσης του νερού από τις 13:30 έως τις 14:30, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.


Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στο Νεοχώρι σε έναν αγώνα που από δικά του λάθη τελικά ηττήθηκε.

Ρύθμιση δανείων της πρώην ΑΤΕ - ακόμη και με διαγραφή χρέους


Β. Κόκκαλης: Ρύθμιση ανάσα για τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ, ακόμη και με διαγραφή χρέους

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Στον Παράδεισο των Κυριών του Εμίλ Ζολά

     

 


  


Την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 18.30 στον χώρο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Γάλλου κλασικού συγγραφέα Εμίλ Ζολά, σε μετάφραση Ιφιγένειας Μποτουροπούλου, καθηγήτριας Ιστορίας του Γαλλικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών .

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΤην Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος

Άλλα δείχνει στον ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλα μπήκαν στο πετρέλαιο

Δούσκα Ελένη
Τα ποσά για το αγροτικό πετρέλαιο του 2015 είναι χαμηλότερα γιατί ο συντελεστής έχει μειωθεί στο 0,097 και γιατί η επιστροφή του ΕΦΚ αφορά 9 μήνες και όχι ολόκληρο το έτος.

Ένα τεράστιο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί σχετικά με την πληρωμή της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο για το 2015, που ούτως ή άλλως έφερε λιγότερα χρήματα στους δικαιούχους παραγωγούς, επειδή είναι η τελευταία χρονιά και αφορά 9 μήνες και όχι ολόκληρο το χρόνο.

Οι βασικές αλλαγές στο Λύκειο που θα ισχύσουν φέτος

Λιγότερες εξετάσεις, περισσότερες διδακτικές ώρες, η λογική του Νέου Λυκείου που μεταρρυθμίζεται από φέτος. Όλες οι αλλαγές που πέρασαν στο νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Της Μίκας Κοντορούση

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:


  • από το 85ο έως το 128ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Φλώρινας (Δ.Δ. Ριζαρίου έως τα όρια με την Πτολεμαΐδα),

Εκκενώνονται σπίτια στα Τρίκαλα...
Σε εκκένωση τριών σπιτιών, προχώρησαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, στο χωριό Πιαλεία, καθώς...

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας

Κλειστά σχολεία σε ορεινες περιοχές της Αλμωπίας 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
          Έχοντας υπόψη:

" ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ "
* Γράφει, ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Κλειστά σχολεία λόγω καιρού στην Αλμωπία

Την διακοπή των μαθημάτων  σήμερα 27/02/2018  στις  παρακάτω σχολικές μονάδες   της     Α/θμιας Εκπ/σης   του Δήμου Αλμωπίας ήτοι:

(3)