Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ



Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος
Αλλαγής, κλιμάκιο στελεχών του με επικεφαλής την Βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. κ. Χαρά Κεφαλίδου,  βρέθηκε στην Έδεσσα  σε εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου.
Παρουσία πλήθους στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, η επικεφαλής του κλιμακίου Χαρά Κεφαλίδου, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση  και στα Εθνικά θέματα. Έκανε ειδική αναφορά στην «Τρίτη συνιστώσα» της σημερινής κυβερνητικής σύμπραξης, που την περίοδο διακυβέρνησής της, οδήγησε την χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Στην αρχή της εκδήλωσης το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου και Επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. στο Ν. Πέλλας  Λάκης Προκοπίδης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί αλλά για τις διαδικασίες  που θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Στο κλιμάκιο επίσης  συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Νικολόπουλος Κώστας και ο Νυφούδης Νίκος.
 Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να καταθέσουν τις θέσεις τους, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και οι οποίες καταγράφηκαν για περαιτέρω επεξεργασία.
Παρόντες στην εκδήλωση ο πρώην Υπουργός Γ. Πασχαλίδης, ο πρώην Βουλευτής Β. Γιουματζίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Ι.Σόντρας, Γ. Παρθενόπουλος, Δ. Πασόης, Γ.Τεκτερίδης,  Α.Χατζηδημητρίου και πολλά στελέχη  των δυνάμεων που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής.

5 σχόλια:

  1. ο λαος ομως απαρτιζει το κινημα απαλλαγης απο δαυτους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ? ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Φ Α Τ Σ Ε Σ.
    ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποτυχημενοι επαγγελματιες πολιτικοι ενωθειτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΕΙΝΑ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)