Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Από αυτό το μήνα η 13η σύνταξη - Πως θα καταβληθεί

Με κλιμάκωση 30% -100% επί του ποσού της κύριας σύνταξης που εισπράττουν από τον ΕΦΚΑ επανέρχεται για όλους δηλαδή για 2,5 εκατ. συνταξιούχους η 13η σύνταξη. Η φόρμουλα που επιλέχθηκε καλύπτει όλους τους συνταξιούχους αλλά με προοδευτικότητα έτσι ώστε να λάβουν όλοι οι συνταξιούχοι μια μέση 13η σύνταξη στα 380 - 400 ευρώ.

Την Παρασκευή 10 Μάϊου τα εγκαίνια του Κέντρου Πελλιώτικης Φιλοξενίας




  • Το Κέντρο βρίσκεται στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών (απέναντι από το Πολύκεντρο) και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20:00

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ

Εκδηλώσεις ΕΠΑΛ Αριδαίας


ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σεβαστοί συνδημότες μου.
Με ήρεμη σκέψη και μετά από σοβαρό εποικοδομητικό διάλογο, αποφάσισα και συμμετέχω ενεργά στην φιλότιμη και φιλόδοξη προσπάθεια του φίλου μου γιατρού Σάκη Χατζηδημητρίου, για την θετική αλλαγή του σκηνικού στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στην Αλμωπία με τον συνδυασμό ‘’ Ενωμένοι για την Αλμωπία ‘’.
Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι έχει εκδοθεί προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχιακής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου”

Παρουσίαση Συνδυασμού Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα»

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης των στελεχών του συνδυασμού την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και τον Ποντιακό ΠΣ Παραλίμνης


Με τη συμπλήρωση φέτος εκατό χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίμνης και την υποστήριξη της ΔΔΕ Πέλλας, διοργανώνουν εκδήλωση-συναυλία με τίτλο: «Ανθεί και φέρει κι άλλο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.ΑΠ.

Ο καιρός σήμερα...



Σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που...

Κατάθεση Συνδυασμού «Έδεσσα – Βεγορίτιδα».


 


Κατατέθηκε ο συνδυασμός  της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα».
Επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας ο Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια του για την ποιότητα των στελεχών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.
Τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» είναι τα εξής:

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ


Κατατέθηκε εχθές στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο νίκης της Ενωτικής Δράσης του υποψήφιου Δήμαρχου Αντώνη Ρυσάφη για τον Δήμο Έδεσσας.

Τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων είναι:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



Στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης 3-5 Μαιου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwon do στο οποίο συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ο Εδεσσαίος

Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη»,


Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας

(3)