Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Δόξα Εξαπλατάνου





Την Κυριακή η επαναληπτική.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




 


Αθόρυβα ο Πήγασος Αριδαίας λειτουργει και γράφει την δική του ιστορία στο Μπάσκετ . ΄      


Στις 05-06-2014 και ώρα 20.00 στο κλειστό της Έδεσσας στα πλαίσια του 7ου Αντικαπνιστικού τουρνουά  ΜΠΑΣΚΕΤ,




ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ& Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΓΕΛ&ΕΠΑΛ)



Αγαπητέ γονέα/κηδεμόνα

Απευθυνόμαστε σε εσένα μέσω αυτής της ανοικτής επιστολής, για να σε ενημερώσουμε για μια σημαντική εκπαιδευτική Δομή της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, που λειτουργεί στην Αριδαία, πρόκειται για το Νέο Εσπερινό Επαγγελματικό  Λύκειο, που με τον Ν.4186/13 Αρθρ.44, δίνει το δικαίωμα και σε ανήλικους μαθητές/τριες (≤18 ετών) να εγγραφούν* και να αξιοποιήσουν όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η εσπερινή φοίτηση, πιο συγκεκριμένα:

Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας συγχαίρει τον Βουλευτή Πέλλας Γεώργιο Καρασμάνη



Η ΟΝΝΕΔ Πέλλας συγχαίρει τον Βουλευτή Πέλλας Γεώργιο Καρασμάνη για το αξίωμα που του δόθηκε, ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ευχές της ΝΟΔΕ Πέλλας Νέας Δημοκρατίας στον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη.




Η τοποθέτηση του Γιώργου Καρασμάνη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην Αγροτική οικονομία και ανάπτυξη για την Χώρα μας.

Γ. Καρασμάνης: Στόχος η ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας



Η ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας είναι ο στόχος του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Καρασμάνη χαρακτηρίζοντας τον τομέα ευθύνης του ως ένα από τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης. Η τελετή παράδοσης - παραλαβής έγινε σε καλό κλίμα με τον απερχόμενο υπουργό Αθανάσιο Τσαυτάρη εμφανώς συγκινημένο.

Εξορμήσεις σε Λουτροπόλεις


Εξόρμηση θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του συλλόγου όλο το καλοκαίρι στις Ελληνικές λουτροπόλεις αποφάσισε το Δ.Σ. στην συνεδρίαση της Τέταρτης 4.6.2014 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς».

Σε μαύρο χάλι ο Δ. Σταμενίτης και ο περίγυρός του




ΦΑΙΝΕΤΑΙ τελικά ότι υπάρχει Θεία Δίκη. Οι μηχανισμοί που προσπαθεί να κτίσει ο Διονύσης Σταμενίτης γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι.

Αναβλήθηκε δίκη για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία του Σταύρου Τουφεγγόπουλου



 


Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο Μονομελές Πλημελλειοδικείο Αριδαίας με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία .

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για τα προβλήματα που προέκυψαν από την αλλαγή στην κατηγοριοποίηση των κερασιών όσον αφορά την ασφάλισή τους στον ΕΛΓΑ




Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη με θέμα την αλλαγή στην ομαδοποίηση της

Συγχαρητήρια Γ. Χοίδη σε Γ. Καρασμάνη





Με χαροποίησε ιδιαίτερα η επιλογή του Πρωθυπουργού να σου αναθέσει την ηγεσία του νευραλγικού και σημαντικού για την Πέλλα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός για κλοπή στα Γιαννιτσά




Συνελήφθη χθες (09.06.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός ηλικίας  21 ετών, για κλοπή. 

Δεν θα ποτίζουν όσοι χρωστάνε στον Δήμο



 Σε εφαρμογή θέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας τον κανονισμό , άρδευσης.

3rd SUMMER BASKETBALL CAMP -ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ-






Με οδηγό την επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων και έχοντας μπει για τα καλά στην καρδιά των αθλητών μας, το 3o καλοκαιρινό καμπ καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού  είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 24/6 έως 27/6 στην όμορφη πόλη της Έδεσσας.  Από τη φετινή χρονιά,  τιμής ένεκεν,   θα φέρει το όνομα του μεγάλου Εδεσσαίου καλαθοσφαιριστή Βασίλη Λυπηρίδη.

(3)