Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αναβλήθηκε δίκη για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία του Σταύρου Τουφεγγόπουλου



 


Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο Μονομελές Πλημελλειοδικείο Αριδαίας με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία .
Ο κατηγορούμενος πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου , σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση , ήταν ασθενής . Πρόκειται για υπόθεση πλαστογραφίας στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, για την οποία πριν ένα χρόνο είχε καταδικαστεί υπάλληλος σε 8 μήνες φυλάκιση  και σήμερα βρίσκεται σε αργία.
. Η Υπάλληλος σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκε ένοχη όπως κατηγορείτο. Πρόσθεσε περισσότερα ονόματα στην καθαρογραμμένη  απόφαση που αφορούσε την διαγραφή χρεών  άρδευσης , από αυτά για τα οποία αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Δηλ. αντί για 17 άτομα και ποσό 1700 περίπου ευρώ , προστέθηκαν και άλλα ονόματα και το χρέος που διαγράφηκε  ξεπέρασε τις 6.500 ευρώ.
Η Ιδιαιτέρα του τελευταίου δημάρχου Εξαπλατάνου κρίθηκε αθώα.  Το δικαστήριο μετά από συνεδρίαση 8 ωρών περίπου, υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας  όπως υποβλήθηκε.
Τότε ο Στ, Τουφεγγόπουλος που κατέθεσε ως μάρτυρας ,υπος΄τηριξε ότι ο ίδιος δεν είχε καμιά ευθύνη , επιρρίπτοντας ουσιαστικά τα πάντα στην συγκεκριμένη υπάλληλο.
Τότε ο εισαγγελέας είχε προτείνει να σταλεί ο φάκελος στην Εισαγγελία για αναζήτηση τυχόν ευθυνών  του Πρώην Δημάρχου Σταύρου Τουφεγγόπουλου για ηθική αυτουργία.Μετά τις σχετικές διαδικασίες παραπέμφθηκε να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός
 Να θυμίσουμε ότι η πρωτόδικη ποινή ήταν εφέσιμη με ανασταλτικό αποτέλεσμα . Η έφεση είχε οριστεί να γίνει στην Έδεσσα , αλλά η υπάλληλος είχε ζητήσει αναβολή .

8 σχόλια:

  1. Η θεισ δικη αν δεν ελθει απι τη δικαιοσυνη θα ελθει απο τους πολιτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τουφ αρρωστησε απο κοψιμο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο και να το φρεναρεις κυριε Τουφεκοπουλε οι δικαστες θα κανουν το χρεος τους. Σημειωσε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι πολιτικα βρωμικοι κυκλοφορουν αναμεσα μας ακομα. Απορριψτε τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τόσα χρόνια 2 πρώην Δήμαρχοι Εξαπλατάνου σέρνονται καλώς ή κακώς στα δικαστήρια.Σήμερα η δικαιοσύνη δεν αποκεφαλίζει ούτε εκτελεί έναν κατηγορούμενο.Τον νουθετεί και τον κάνει παράδειγμα στους υπόλοιπους.Και φυσικά για τους ίδιους και τις οικογένειες τους ζητάει μια μεταμέλεια και μια συγνώμη για όσα θελημένα ή από αμέλεια λάθη έκαναν στο δημόσιο χρήμα.Συμπέρασμα: όποιος τολμάει και θέλει να διαχειριστεί δημόσιο χρήμα πρέπει να το έχει σκεφτεί 100 φορές.....γιατί πολλές γνώσεις δεν είναι πια αρκετές...χρειάζονται πάααρα πολλές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΝΕ ΚΑ ΦΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ, Ε! ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)