Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Σε μαύρο χάλι ο Δ. Σταμενίτης και ο περίγυρός του




ΦΑΙΝΕΤΑΙ τελικά ότι υπάρχει Θεία Δίκη. Οι μηχανισμοί που προσπαθεί να κτίσει ο Διονύσης Σταμενίτης γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι.
Με τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ τα έκανε μαντάρα. Το ίδιο και με την εκλογή της ΝΟΔΕ Πέλλας. Ακολούθησαν οι περιφερειακές εκλογές. Η επιμονή του στην λάθος κομματική επιλογή στη οποία φέρεται να έβαλε το χεράκι του , κατατροπώθηκε από τον λαό της Αλμωπίας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Σε έναν κόσμο που προσπαθούσε να φτιάξει μηχανισμούς με περίεργους διορισμούς σε κρατικά πόστα και εξυπηρετήσεις συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν να έχουν δήθεν επιρροές στις τοπικές κοινωνίες .
Έτσι ενώ άφηνε τα διάφορα «παπαγαλάκια» να μιλάν για δήθεν υπουργοποίηση  του, κάτι δεν έγινε . Υπουργός έγινε ο Γιώργος Καρασμάνης
Κάτι που φυσικά στεναχώρησε τον ίδιο και την αυλή του, που σκέπτονται στο εξής να τον υπονομεύσουν , αντί να βοηθήσο καλό του νομού.
υν για το γενικότερο

13 σχόλια:

  1. ΒΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωρίζει κανείς ποιό συγκεκριμένο κοινωνικό ρόλο είχε τα προηγούμενα χρόνια ο κ.Σταμενίτης στο νομό μας? εννοώ γνωρίζει κάποιος που δούλευε? με όλη την καλή διάθεση δεν το γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΕΚΕΙ...ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ. ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΚΛΟΓΗ 4 ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ !!!!!!!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΛΙΤΣΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι να λετε αυτα να γνωριζει ο κοσμος (και δεν στηριζω καρασμανη ) ειναι γνωστο πλεον οτι στις επομενες βουλευτικες θα εχει ενα βουλευτη η ν.δ και κανει τα παντα για να ειναι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε 7,53 πρέπει μεγάλη πίκρα να έχεις.Σε πείραξε τόσο πολύ η περιθωριοποίηση του φίλου σου του Σταμενίτη και βγάζεις τόσο χολή ή απλά είσαι μικρόψυχος και νάνος από άποψη μελέτης των πραγμάτων? σημασία έχει ότι μαζί σου θα κουβαλάς πάντα την άσχημη ψυχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απαντηση στον 7.53: Τέτοια αυτοκριτική με τόση ακρίβεια πρώτη φορά συναντώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαμάνδη είσαι ΘΕΟΣ.....
      Και γ@@@ τις απαντήσεις δίνεις πάντα!

      Διαγραφή
    2. ΣΑΜΑΝΔΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤ ΑΡ@@@Α ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΝΩ ΓΛΥΦΤΡΑΚΟ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΈ 12.56 αν είχες δώσει εξετάσεις στο πεζοδρόμια της ζωής και όχι κρυμένος στην ανωνυμία σου και πίσω από χοντρά γυαλιά μυωπίας όσων δεν σε συμφέρουν δε να μιλούσες με αυτό τον τρόπο. Ο Σαμαντής περπατάει στο δικό του σπίτι..εσύ μήπως ζεις σε ξένο τόπο?

      Διαγραφή
  8. ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο αγαπητός 7.53, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ.Σταμενίτη.Πιο πάνω υπάρχει ...ακόμα... ενα αναπάντητο ερώτημα: μήπως γνωρίζει κάποιος που εργαζόταν ο κ.Σταμενίτης πριν εκλεγεί βουλευτής? που έκανε το 8ωρό του δλδ, ξέρει κανείς πολίτης του νομού μας? εντελώς καλοπροαίρετη η ερώτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολιτικος μηχανικος στην αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)