Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: Σχέδιο στήριξης εργαζόμενων ή ασυδοσία σε εργασιακή ζούγκλα

Ο Αλέξης Τσίπρας 


Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων στο Ακροκέραμο Κερατσινίου επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνάντηση με εργαζομένους. «Η ΝΔ έχει λεηλατήσει εργαζόμενους και μεσαίους με αύξηση της έμμεσης φορολογίας».

Ο.Σ.ΠΕΛΛΑΣ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ DENTIST PASS

 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Νομού Πέλλας, ότι εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε το προληπτικό πρόγραμμα Dentist Pass με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και συνεργασία της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Ανώνυμες καταγγελίες κατά του Δήμου Αλμωπίας για απ ευθείας αναθέσεις .


 


Πριν από λίγες ημέρες η Μελίτα Χισκάκη , για ένα φεγγάρι ειδική συνεργάτης του δημάρχου Αλμωπίας , έκανε λόγο για ανώνυμη καταγγελία  με την υπογραφή Χρήστος Παπαδόπουλος κατά του Δήμου Αλμωπίας.

«Ανασφάλιστοι από σήμερα χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες με ευθύνη Ν.Δ.»

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επανέρχεται στο ζήτημα της απουσίας παράτασης στην ημερομηνία πληρωμής της εισφοράς υγείας του 2022 για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, που αν δεν καταβληθεί θα τους στερήσει την κάλυψη των δαπανών υγείας μετά την 1η Ιουνίου. 

Μάντζος: "Κρυφή ατζέντα έχει η ΝΔ, όχι το ΠΑΣΟΚ"

Ο Δημήτρης Μάντζος 

O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, απάντησε στην κριτική της ΝΔ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κρυφή ατζέντα για «τις προτάσεις μας που οδηγούν σε δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και ανακούφιση των μισθωτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, με τη μείωση άδικων φόρων», όπως ανέφερε σε δήλωσή του.

Μητσοτάκης για την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και τη "νέα Ν.Δ"

Μητσοτάκης για “Νίκη”: Η Εκκλησία δεν πρέπει να μπλέκει στα κοσμικά 


Τι είπε ο Κ.Μητσοτάκης για την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, τη “νέα ΝΔ”, αν θα πάρει κι άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και το επόμενο υπουργικό συμβούλιο. Τα δύο πρώτα νομοσχέδια θα αφορούν το επιτελικό κράτος και τη φορολογική πολιτική

Άρση ασυλίας για Γεωργούλη και Σπυράκη αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Άρση ασυλίας για Γεωργούλη και Σπυράκη αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη και της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς εκκρίθηκε από το Σώμα οι σχετικές συστάσεις από την επιτροπή νομικών υποθέσεων.

Δύο στους τρεις καταναλωτές διαλέγουν τα πιο φτηνά τρόφιμα σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ

  

 

Ακόμη μια έρευνα επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά • Το 54% αγοράζει λιγότερα τρόφιμα, το 75% έχει ακυρώσει δαπάνες εξόδους, διακοπές και ταξίδια.

Γιάννης Σηφάκης: Τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας είναι εδώ!!

Μόνο η πολιτική αλλαγή στις 25 Ιούνη με το ρεαλιστικό, ριζοσπαστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα

του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να δώσει λύσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΊΔΑΣ

 




Ο Βασίλης Γάτσος είναι ένας άνθρωπος που έχει τη διάθεση να προσφέρει στο χωριό του και στην τοπική μας κοινωνία. Γιος του αείμνηστου Δημήτρη Γάτσου, που υπηρέτησε με πολύ αγάπη την Αλμωπία αλλά και την οικογένεια της ποδοσφαιρικής ομάδος του Αλμωπού.

Εμφιετζόγλου, Μπογδάνος και άλλοι εφτά έφτιαξαν νέο κόμμα με το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός»

 

 

Τη δημιουργία μιας σύμπραξης δεξιών κομμάτων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, με το όνομα του κόμματος να είναι «Πατριωτικός Συνασπισμός».

«Αδιάθετα εκατ. ευρώ από τον Κοινωνικό Τουρισμό, δεν διαθέτονται σε επιλαχόντες»


 
Ένας στους τρεις φαίνεται πως δεν ενεργοποιεί την επιταγή του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. «Κάνουν δηλαδή ότι περνάει από το χέρι τους για να διατίθενται όσο το δυνατόν λιγότερα κονδύλια και επιταγές κάθε χρόνο» σχολιάζει η «Αδέσμευτη Φωνή Υπαλλήλων ΔΥΠΑ»

Πρεμιέρα σήμερα των Πανελλήνιων εξετάσεων

Πανελλήνιες 2023: Πρεμιέρα σήμερα με τις εξετάσεις των ΕΠΑΛ και το μάθημα των Νέων Ελληνικών

Την αυλαία των Πανελλήνιων 2023 άνοιξαν το πρωί σήμερα (1/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για να ακολουθήσουν την Παρασκευή 2 Ιουνίου οι απόφοιτοι των Γενικών λυκείων, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας - Έκθεσης. 

Ο καιρός

 Στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

(3)