Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό 33χρονου στην ΑριδαίαΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  γύρω στις 9 το βράδυ στην Αριδαία.

Αθόρυβος ο " Δημαρχοποιός"


Νομίζω Χρήστο 
ότι δεν είναι τυχαίο 
που σε λένε Δημαρχοποιό...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ


ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και τους ΔΗΜΟΥΣ της ΠΕΛΛΑΣ             Το προεκλογικό άνοιγμα των υποψηφίων «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας και του 4 Δήμους του Νομού συνεχίζεται με περιοδείες σε γειτονιές των πόλεων, σε υπηρεσίες και στα χωριά.

Στην Ξιφιανή ο Γ.Σηφάκης Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ: Ο κόσμος μας εμπιστεύεται
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλωπίας Δημήτρης Πασόης για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Μιλώντας στον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου το απόγευμα της Κυριακής έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής του θητείας. Παράλληλα έδωσε απαντήσεις στους επικριτές και τους αντιπάλους που δεν αναγνωρίζουν καμία προσπάθεια και λαϊκίζουν , όπως είπε. 


Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 14Μαΐου 2014 κι ώρα13:00, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοΐδη Δημάρχου Σκύδρας  με τα εξής επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - 2014

 
    Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)
                                                    διοργανώνει
αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΜΑΤΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
 
Σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου επισκέπτονται το νομό μας  κλιμάκιο της ‘‘ΕΛΙΑΣ’’ αποτελούμενο από τον Πάρι Κουκουλόπουλο και υποψ.  Ευρωβουλευτές

7-21