Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…




ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ






Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης  αναφερόμενος στην ομιλία του Δ.  Πασόη στον αγιασμό  του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του έκανε την παρακάτω δήλωση : 

«Ο κ. Πασόης και ο συνδυασμός του χειροτέρευσε πολύ την καθημερινότητα του πολίτη.Εγκατέλειψε τις τοπικές κοινότητες. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε τα στοιχειώδη ,με την μεγάλη αδυναμία του να επιτύχει ρύθμιση των χρεών με τους προμηθευτές και την παντελή έλλειψη διεκδίκησης.  Αυτό το ζουν όλοι οι συντοπίτες μας στο πετσί τους και δεν αλλάζει με προεκλογικές κορώνες που προσπαθούν-μάταια- να θολώσουν την ωμή πραγματικότητα.
Ο κ. Πασόης και ο συνδυασμός του δεν ασχολήθηκε στο ελάχιστο με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας. Δεν είχαν τις γνώσεις, τις δυνατότητες, τις εμπειρίες να κάνουν ακόμη και αυτά που γίνονται χωρίς χρήματα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Κε Πασόη, όλοι οι συμπολίτες μας κατανοούν την ατυχέστατη προσπάθεια σας να προσπαθείτε να παρουσιάσετε το άσπρο μαύρο. Να αντιγράψετε λόγους σας πριν 4 χρόνια και να νομίζετε ότι ο πολίτης δεν έχει μνήμη και κρίση. Να μιλάτε χωρίς πρόγραμμα με τον πήχη της δημοτικής διαχείρισης πολύ  χαμηλά. Όποιος βάζει τον πήχη τόσο χαμηλά τελικά δεν κάνει τίποτα. Αυτή είναι η «λαϊκίστικη» και  «Μαυρογιαλούρικη» τακτική που μιλάει στον αέρα υποσχόμενη συνέχεια μηδενικού έργου και μάλιστα προς την ίδια κατεύθυνση!!
Κατανοούμε την αγωνία σας όσο πλησιάζει η ώρα του πολίτη, η ώρα της κάλπης. Η κρίση της κοινωνίας της Αλμωπίας σε λίγες μέρες θα σας θέσει στο παρελθόν της δημοτικής διαχείρισης»
  


13 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ; ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΔΩ. ΜΕ ΤΗ "ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ" ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΦΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχασες την ψυχραιμία σου απολογητη της ανεπάρκειας; δυστυχώς για σένα ο Σηφακης έχει προσφέρει στα 30 χρονια που είναι στην Αλμωπια στην κοινωνία όσο 5 ζωές του κάθε Πασοη. Τελειωσατε, τώρα Σηφακης!!

      Διαγραφή
  2. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ Η ΠΑΡΟΜΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ... ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. ΑΠΟ ΑΝ.ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν καταλουβουμε το Σηφακη τι εργο θελει να επιτελεσει ολοι θα πρεπει να τον ψηφισουμε. Ο Γιαννης δεν υποσχεται. Κανει και θα κανει εργο. Γιατι ειναι παραγωγικος. Μανωλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε Σηφακη και Πασοη ετσι οπως νανετε σαν τα κοκορια δημαρχος θα ειναι ο κυριος Μπινος χαλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη κανε τη διαφορα κσι απο τους δυο Δημητρηδες. Κσι κοσμος θα το εκτιμησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχος ΚΟΓΙΟΣ ειναι αρσενικος και δεν ειναι εκφραστής κανενος κόμματος , καμιας φαμιλιας καμιας μνημονιακης και φοροεισπρακτικής κυβερνησης ειναι εκφραστής της Αλμωπίας και των δημοτών της Αλμωπίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

      Διαγραφή
  7. Σηφάκη ούτε στα σκληρότερα καθεστώτα δεν ευλογούσαν τόσο πολύ τα γένια του ηγέτη. Πες σ΄αυτόν που απαντάει σε κάθε μη αρεστή ανάρτηση να κάνει λίγο κράτει. Αν, λέω άν, δεν γίνεις δήμαρχος, να περιμένουμε αυτοκτονίες από τους οπαδούς σου? Έχεις σκοπό να δημοσιεύσεις μανιφάστο για τις επόμενες γεννιές? Θα ιδρύσεις κάποιο ίδρυμα "Γιάννης Σηφάκης"? Φανέρωσε επιτέλους τα σχέδια σου!!!
    Με αγωνία!
    Ένας φανατικός οπαδός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοη σου δωσαμε την ευκαιρια και μας προδωσες. Τη διαφανεια την εβαψες γκρι. Μπινο εσυ με τα ραμολια του παρελθοντος που μαζεψες θα τα θαψουν ολα. Για να καλυψουν τα κλεφτρονια του παρελθοντος. Οποτε η διαφανεια θα τη βαψετε μαυρη. Γι αυτο σας μαυριζουμε στο κουτι τη κυριακη.χαχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σηφακη αστους να σε πετροβολουν και οι μεν και οι δε. Οι πετρες θα πεσουν πανω τους.(Μπινου Πασοη)και καλα θα κανουν. Εμεις ομως τι φταιμε σαν λαος της Αλμωπιας για το χαντακωμα που θελουν παλι να μας κανουν; Ας ενημερωθουμε πριν παμε στη καλπη.Ρουφετολογοι Δημητρακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυριε Πασοη εισαι το χθες, τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριε/α 9:15 τι θελεις να μας πεις???ειδαμε και τους δημαρχους που βγαλαμε απο το τοπο μας....πολλα ειδαμε και απο πασοη και απο μπινο και απο χατζηδημητριου και και και....ολοι για τα μπαζα ειναι....επιτελους μια φορα ας βγαλουμε και εναν σοβαρο δημαρχο και ας ειναι και απο το Κα'ι'ρο...αυτο ειναι το προβλημα σου???και αν ηταν να φυγει ο κυριος Σηφακης θα την ειχε κανει απο καιρο....εμας θα περιμενε τωρα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)