Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αλμωπία: Αδιαφορία για το πρώτο και μοναδικό σπηλαιοπάρκο


Αργά ή γρήγορα θα μας παίρνανε χαμπάρι. Η αδιαφορία από την μία , οι παρασκηνιακές «βεντέτες» των επιστημόνων από την άλλη  είχαν σαν αποτέλεσμα να κλείσει το μοναδικό σπηλαιοπάρκο στην Ελλάδα , που βρίσκεται στα Λουτρά Πόζαρ.
Ό,τι κτίστηκε με κόπους χρόνων γκρεμίστηκε σε λίγο χρόνο . Μέχρι σήμερα δεν μιλάει κανείς . Χαρακτηριστικό είναι το Ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:

Μηνιαία δραστηριότητα της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Μαρτίου 2013



 

Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου του έτους 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι: Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -554- άτομα και ειδικότερα:

Ομιλία στην Έδεσσα και Κοινωνικό Φαρμακείο με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας



Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και αφιερώνεται κάθε χρόνο σε κάποια σχετική ενότητα. Το θέμα στο οποίο εστιάζεται ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, είναι η αρτηριακή υπέρταση και οι επιπτώσεις της.

Εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στο Ελευθεροχώρι



Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την 30.03.2013 για κλοπή σίδερων μεταλλικών αντικειμένων στη Δάφνη Πέλλας

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στην Έδεσσα




Συνελήφθησαν χθες (05.04.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, τρεις ημεδαποί 38 (γυναίκα), 36 και 38 ετών, κατά περίπτωση, για πώληση, προμήθεια και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Αποτελέσματα και σκόρερς των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας



Όρμα-Ίδα 3-1

ο γέγονε γέγονε



πέσαμε
ήδη στον βράχο κατά Τσίπρα Ευαγγέλιο και δεν πηγαίνουμε προς τα εκεί. Άλλοι πέφτουνε σε βράχους και άλλοι σε ΧΥΤΑ

Καλομελέτα και…. έρχεται












ΚΟΣΤΙΣΕ
Σε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας η τραγική αμυντική λειτουργία κόστισε στην Αναγέννηση Δωροθέας μια ήττα αυτή τη φορά μέσα στον Άγρα από το Νησί. Ο πολυπόθητος βαθμός για την μαθηματική εξασφάλιση δεν ήρθε και τώρα το ματς με το Γαρέφι θέλει ειδικό χειρισμό για να μην γίνει το κακό.

Αγώνες επίδειξης TAEKWON-DO 6 & 7 Απριλίου στην Αριδαία



30 ΧΡΟΝΙΑ Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

(3)