Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Καλομελέτα και…. έρχεται












ΚΟΣΤΙΣΕ
Σε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας η τραγική αμυντική λειτουργία κόστισε στην Αναγέννηση Δωροθέας μια ήττα αυτή τη φορά μέσα στον Άγρα από το Νησί. Ο πολυπόθητος βαθμός για την μαθηματική εξασφάλιση δεν ήρθε και τώρα το ματς με το Γαρέφι θέλει ειδικό χειρισμό για να μην γίνει το κακό.


ΑΠΕΙΡΙΑ


 


Αν και έπαιξε στο μισό γήπεδο το Πλαγιάρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Αλμωπός δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του αφού ήταν άσφαιρος επιθετικά παρότι έκανε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία. Πλέον το ματς με το Ριζό έχει χαρακτήρα τελικού αφού με άλλο, αποτέλεσμα εκτός της νίκης η ομάδα του Γιώργου Τσιμτσιρίδη δύσκολα θα ανέβει στην Α’ Κατηγορία.

ΧΑΛΑΡΟΣ
Με πολλά νέα πρόσωπα παρέταξε τον Εθνικό Αριδαίας στο Γαρέφι ο Γιάννης Καρατζίδης (Τζοφ) και παρότι οι κυανόλευκοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Ο στόχος επετεύχθη για φέτος και όλοι περιμένουν τι θα γίνει ενόψει της επόμενης σεζόν.








ΑΨΟΓΗ
 


Πολύ καλή διαιτησία έκανε η μοναδική γυναικεία εκπρόσωπος της Αλμωπίας στον χώρο αυτό Δέσποινα Ελευθεριάδου στο παιχνίδι Γαρέφι – Εθνικός Αριδαίας. Η πολύ καλή φετινή της παρουσία, έβαλε τις βάσεις για ακόμα καλύτερες διαιτησίες τη νέα σεζόν όπου η νεαρή διαιτητίνα θέλει να πάει ψηλότερα.



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ
Εντυπωσιακός ο Ηρακλής Γαρεφίου, εντυπωσιακός και ο Ματθαίος Μάρκου με το χατ – τρικ που πέτυχε και βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα την ευρεία νίκη επί του Εθνικού. Ο Ηρακλής έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον δεύτερο γύρο όπου έκανε πολύ μεγάλα παιχνίδια και νίκες που τον απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη.

ΚΟΥΙΖ
Σε ποια ομάδα Α’ Κατηγορίας βαθμολογικά αδιάφορη οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν ν’ αγωνιστούν για να πάνε να δουν γειτονικό παιχνίδι Α1 Κατηγορίας;

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Το διπλό στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που έδωσε το πρωτάθλημα στον Αλμωπό αφού το τέρμα που πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ Βαγγέλης Βακιάνης στάθηκε αρκετό για τους τρείς βαθμούς που ουσιαστικά έδωσαν τον τίτλο στην ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου.

ΚΟΥΙΖ
Για ποιον λόγο ο γνωστός Μελέτης χαμογελούσε με τρόπο όταν άκουσε ότι ίσως ο προπονητής Μανώλης Κοβάτσης (Κανιέμπα) θα πάρει …πόδι από τους Προμάχους;














ΚΟΥΙΖ



Θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στην Δόξα Μανδάλου ο Γιάννης Τσαμαρδός ή θα αλλάξει στρατόπεδο;

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ
Το θέατρο του παραλόγου που παίζεται όσον αφορά τον ορισμό των διαιτητών πείραξε αφάνταστα τον έμπειρο παράγοντα του Μ.Α. Όρμας Γιάννη Αβραμίδη που αντέδρασε σκεφτόμενος ακόμα και να μην κατέβει η ομάδα του με την Πέλλα.





ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα Α’ Κατηγορίας που τα πήγε πολύ καλά φέτος στο πρωτάθλημα έχει στη σκέψη της να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή;





 



ΤΕΛΙΚΟΣ
Με μειονέκτημα έδρας θα προσπαθήσει να παραμείνει στην Α1 ο Μακεδονικός Ίδας που παρότι προσπάθησε πολύ δεν κατάφερε να κάνει την προσπέραση και να έχει αυτός το πάνω χέρι. Ένα παιχνίδι, ένας τελικός και αν είναι πλήρης η ομάδα του Πέτρου Παπαπέτρου όλα γίνονται.

ΜΕΛΛΟΝ
Μπορεί η χρονιά να χάθηκε για τον Όλυμπο Αψάλου και για πρώτη φορά να υποβιβάζεται στην Α΄Κατηγορία όμως σίγουρα υπάρχει μεγάλο μέλλον στην ομάδα και τα νεαρά παιδιά που έχουν τεράστιες εμπειρίες από φέτος μπορούν να επαναφέρουν άμεσα την ομάδα στην Α1.

ΚΟΡΕΣΜΟΣ
Δεν θα πρέπει να απογοητεύσει τους ανθρώπους του ΠΑΟ Φιλώτειας ο υποβιβασμός στην Β’ Κατηγορία καθώς μετά από μια πενταετία όπου οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν μεγάλα πράγματα λογικό ήταν κάποια στιγμή να έρθει ο κορεσμός. Νεαρά παιδιά υπάρχουν ώστε να ξαναστηθεί μια ομάδα που θα έχει μέλλον.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Είχαν δίκιο και αυτό που έκαναν οι άνθρωποι αλλά και οι παίκτες του Μακεδονικού Ίδας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα δεν ήταν παράξενο. Ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή και προτίμησαν για ένα δίλεπτο να μην παίζουν ποδόσφαιρο ενώ κάποιοι παίκτες ξάπλωσαν κάτω στο χορτάρι.

ΑΝΕΒΗΚΕ
Μια ισοπαλία με τον ΠΑΟ Φιλώτειας θέλει την τελευταία αγωνιστική η Ελπίδα Έδεσσας που ανεβαίνει στην Α1 μετά από κάποια χρόνια. Από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα του Μάριου Παπαδόπουλου ήταν το φαβορί και παρά τα σκαμπανεβάσματα τελικά ο στόχος επιτεύχθηκε.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ
Τον απόλυτο αιφνιδιασμό γνώρισε ο Μ.Α. Όρμας μέσα στον Προφήτη Ηλία την περασμένη εβδομάδα και κατά την εμβόλιμη αγωνιστική αφού με δύο τέρματα που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο γνώρισε την ήττα αφού η ομάδα του Μάκη Δεμίρη παρά την ανωτερότητα της μέχρι τη λήξη δεν απείλησε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
Όπως όλα δείχνουν η Νίκη Βορεινού που επέστρεψε άμεσα στην Α’ Κατηγορία και ο παίκτης – προπονητής Χρήστος Στυλιανίδης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους αφού κρίθηκε επιτυχημένο το έργο του προπονητή ενώ και ο ίδιος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την διοίκηση και τους παίκτες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
Η εξαιρετική φετινή χρονιά του νεαρού μεσοεπιθετικού Αλέξη Ζουμπουλίδη με τον ΑΠΟ Πιπεριάς όπου ο ταχύτατος παίκτης ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ίσως αποτελεί τον λόγο που κάποιες ομάδες από την Α’ Κατηγορία ήδη δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΜΠΟΡΕΙ
Έστω και λίγο πριν το τέλος ο Αλμωπός πήρε τη νίκη επί του Ριζαρίου και πλέον όλοι έχουν τον νου τους στα πλέι – οφ όπου ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου αν είναι αυτή που πρέπει δεν νομίζουμε ότι θα έχει πρόβλημα να βγει πρώτη και να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

ΕΛΠΙΖΕΙ
Αν και είχε την ευκαιρία με νίκη επί της Πέλλας να μείνει απευθείας στην Α1 ο Μ.Α. Όρμας δεν τα κατάφερε και όλα θα κριθούν τώρα στον αγώνα με την Ίδα όπου η ομάδα του Μάκη Δεμίρη έχει την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά.









ΕΠΕΣΕ
Με ήττα αποχαιρέτησε την Α1 ο Όλυμπος Αψάλου αφού στο τελευταίο παιχνίδι έφυγε ηττημένος από τον Ν. Μυλότοπο. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου πάντως έδειξε καλό πρόσωπο και τα πολλά νέα παιδιά απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες έστω κι αν δεν τα κατάφεραν να σωθούν.




ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΝ
Έπρεπε να έρθει το τελευταίο παιχνίδι για να χαμογελάσουν οι άνθρωποι της Δόξας Εξαπλατάνου που παραμένει στην Α1 μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Πραγματικά λιοντάρια οι παίκτες του Δήμου Αγγελάκη αξίζουν τη νίκη και δίκαια πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα.

 



ΕΣΠΑΣΕ


Όταν δεν υπάρχει κίνητρο δύσκολα μπορείς να έχεις το νου σου στις υποχρεώσεις. Έτσι έγινε και με τον Άρη Λουτρακίου που γνώρισε την ήττα από την Κερασιά. Έτσι έσπασε και το αήττητο της έδρας καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας.

ΒΑΡΙΑ
Με βαριά ήττα επέστρεψε από την Έδεσσα ο Μακεδονικός Ίδας σ’ ένα ματς όπου ο προπονητής Πέτρος Παπαπέτρου ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ματς έμεινε μέσα στην Όρμα όπου με νίκη παραμένουν στην Α1 οι νεοφώτιστοι σε διαφορετική περίπτωση επιστρέφουν στην Α’ Κατηγορία.

ΑΣΤΟΧΗ
Από τη στιγμή που κερδίζεις δυο παίκτες και δεν βρίσκεις δίχτυα τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Έτσι έγινε στον ΠΑΣ Ξιφιανής που στο ματς με τους Τσάκους όπου το κίνητρο ήταν μόνο το γόητρο και τελικά η ισοπαλία ήταν αυτή που σφράγισε τις προσπάθειες της ομάδα του Δημήτρη Μίζογλου.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος θα παραμείνει άραγε στην Α1 ο Μ.Α. Όρμας ή ο Μακεδονικός Ίδας;

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ
Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο έμπειρος μέσος Γιάννης Βασιλόπουλος της Δόξας Εξαπλατάνου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην σωτηρία.

ΑΞΙΖΕ
Με κορυφαίο τον νεαρό γκολκίπερ, τον Γιώργο Γάτσο που απέκρουσε δύο πέναλτι η Ένωση Τσάκων πήρε την ισοπαλία στην Ξιφιανή αν και θα μπορούσε να φύγει νικήτρια αφού ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος. Η ομάδα του Θόδωρου Τσολερίδη έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΚΟΥΙΖ
Τι είναι αυτό που κάνει τους διοικούντες του Όλυμπου Αψάλου να ελπίζουν σε παραμονή στην Α1;

ΑΝΕΤΗ
Χωρίς ιδιαίτερο άγχος αφού κίνητρο βαθμολογικό δεν υπάρχει πλέον η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου γνώρισε την ήττα μέσα στον Άγρα αφού χρησιμοποιήθηκαν και κάποια νέα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

ΣΤΕΚΙ
 


Σε μεγάλο αθλητικό στέκι έχει εξελιχθεί το καφέ του Βασίλη Σαμαρά καθώς συχνάζουν αρκετοί παράγοντες, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι καθημερινά κάνοντας κους – κους για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου.




ΚΟΥΙΖ
Λέτε ο Ηρακλής Γαρεφίου να πικράνει τους γείτονες του Δωροθεώτες την τελευταία αγωνιστική;
 
ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα Α1 έκανε λαχειοφόρο αγορά με δώρο έναν μόσχο σιτευτό;

ΝΟΚ –ΑΟΥΤ
Η ώρα της αλήθειας για Μ.Α. Όρμας και Μακεδονικό Ίδας έφτασε και το Σάββατο σε αγώνα νοκ – άουτ θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Α1. Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες αναμένεται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)