Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Σκύδρας εισηγητής σε ημερίδα του Υ.Π.Ε.Κ.Α.
Στην αναπτυξιακή ημερίδα με αντικείμενο την «Προβολή των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.) στην Περιφέρεια Κεντρικής

Συνεδριάζει τη Παρασκευή το Δ.Σ. Έδεσσας Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00΄  το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 κι ώρα12:30, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοΐδη Δημάρχου Σκύδρας και με τα εξής δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες αύριο Τρίτη (28-01-2014) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά:

Κοπή βασιλόπιτας 2014 του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο τώρα στο όμορφο περιβάλλον του cafe bar ΠΟΘΟΣ, στο Λουτράκι Αριδαίας, και με το χιονάκι να πέφτει απέξω, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του.

Αναμένεται ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο ΑλμωπίαςΣΚΛΗΡΕΣ αντιπαραθέσεις αναμένονται στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε  ορισμένα θέματα .

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο σήμερα
 
 Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας , εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Παγοδρόμιο οι Πρόμαχοι .Πλήρης αδιαφορία των αρμόδιων
Αλαλούμ με τα σχολεία

Κανονικά λειτουργούν τα σχολείαΠροφανώς κανονικά λειτουργούν τα σχολεία της Αλμωπίας ,αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Εκδήλωση για τους τρεις Ιεράρχες
Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ:

7-21