Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστικά και ωραία ξεΠΑΤΩΜΑτα


Το Σάββατο ο χορός του Μ.Σ. Κωνσταντίας


Ιντερνετ και σε περιοχές της Αλμωπίας όπου δεν υπάρχει μέχρι τώρα 
Έργο επέκτασης του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΗ Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ» των Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη «ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ»

Εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής ΜακεδονίαςΤα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα

Πρόσληψη καλλιτεχνικού διευθυντή και καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο Αλμωπίας

 Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ        ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  Χρήστου Γεωργίου το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προσλάβει για έξι μήνες  τον Παναγιώτη Αποστολίδη  , καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου  Αλμωπίας .Ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση.
Ομόφωνη ήταν και η απόφαση για την πρόσληψη των παρακάτω καθηγητών και δασκάλων :

Οι διατητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27 και 28 Δεκεμβρίου                                       


Σάββατο 15.00

Σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ, όπως προέκυψε απο τις εκλογές της 9/12/2014.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι  η εξής:

Ευχαριστήριο από την νεολαία της ΦιλώτειαςΗ Νεολαία της Φιλώτειας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του χωριού καθώς και όλους όσους παρευρεθήκαν και   βοηθήσανε εθελοντικά για την αναβίωση του εθίμου
<<ΚΟΛΙΝΤΑ ΜΠΑΜΠΩ>>.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 86-75                Άλλη μια θετική εμφάνιση για την ομάδα της Έδεσσας απέναντι στην πολύπειρη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης την περασμένη Κυριακή, παρά την ήττα.

7-21