Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοβουλία πολιτών και κατόχων μετοχών Ελληνικών Τραπεζών.




Το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ΤΧΣ) ιδρύθηκε για να αναλάβει τις ελληνικές τράπεζες που ο ελληνικός λαός χρεώθηκε για να διασώσει. Οι “Κηδεμόνες” αυτής της προσπάθειας (ευρωπαϊκή ένωση, ΔΝΤ και παγκόσμια τράπεζα) έβαλαν σαν εγγύηση ένα ομόλογο 49 δις των τραπεζιτών Ρόθτσιλντ οι οποίοι εμπλέκονται σε σκοτεινές επίβουλες επί της Ελλάδος.

Προτάσεις του επιμελητηρίου Πέλλας στον Πρωθυπουργό





Το Επιμελητήριο Πέλλας κατέθεσε υπόμνημα με προτάσεις, που υιοθετήθηκαν για την σύνταξη του τελικού κειμένου, το οποίο επιδόθηκε στον Πρωθυπουργό από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και είναι τα εμπόδια για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας:

Ta αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας


Ta αποτελέσματα και οι  σκόρερ των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου 2014 έχουν ως εξης::

Ένα νέο Υπέρλαμπρο αστέρι ανέτειλε στον Αθλητικό ουρανό της Πέλλας.





Ο Αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Πέτρος Μπαλής διαπρέπει στους κωπηλατικούς στίβους. Μετά την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο 1Χ Παίδων, τον Ιούλιο στο 80Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στα Ιωάννινα, κατέκτησε την 1η θέση στο 2Χ στους Αγώνες πρόκρισης που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Λίμνη της Καστοριάς, για την Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στην Βοσνία.



ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




Σας ενημερώνουμε ότι στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα λειτουργήσουν το Χειμερινό Εξάμηνο 2014Β΄οι παρακάτω ειδικότητες εφόσον συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών με έναρξη την 1η Οκτωβρίου 2014.

Πρόγραμμα αγώνων κυπέλλου



Το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου έχει ως εξής:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ







                Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι η προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδος του ΚΔΒΜ, έληξε με επιτυχία τον Ιούλιο, με την  ολοκλήρωση 17 εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην πόλη της Αριδαίας, ενός στην Πολυκάρπη (σε συνεργασία με το φιλοπρόοδο σύλλογο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ),

Σκηνικό φθινοπωρινό σε όλη την χώρα...




 
Άστατο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τη ...
Δυτική και Βόρεια Ελλάδα ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΣΥ ΣΤΗ ΔΕΘ



    Συνεδρίασε στην Λάρισα την Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ με διευρυμένη σύνθεση. Την συνεδρίαση απασχόλησαν τα πολλά και οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

(3)