Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Προσόν


Νομοφτειάχτες


Γουρουνια


Αυτός είναι ο σκληρός συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στον Βύρωνα 

Στη δημοσιότητα έδωσε τη ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 30χρονου συλληφθέντα στο γκαράζ- γιάφκα του Βύρωνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε με περιπετειώδη τρόπο.

Αμφίπολη: Βρέθηκε μαρμάρινη πόρτα και σκάλα που οδηγεί σε υπόγειο βάθους 2 μέτρων Νέα ευρήματα έδωσε η ανασκαφή της Αμφίπολης στην ομάδα των αρχαιολόγων της Κατερίνας Περιστέρη, τα οποία ενισχύουν τη θέση της αρχαιολόγου πως πρόκειται για τάφο και μάλιστα μακεδονικό.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας. 

Σε ασφαλτοστρώσεις  σε τοπικές κοινότητες προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.
Πρόσφατα έγιναν εργασίες στη Φιλώτεια και στην Κωνστανία και θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα χωριά .

50 εκατ.€ για μικρά δημόσια έργα στην ελληνική περιφέρειαΝέα πρόσκληση για την ένταξη των Δήμων στα μέτρα Ο.Π.Α.Α.Χ. 321 και 322, ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ Μ.Σ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ σας ενημερώνει για την αναβολή των προγραμματισμένων  εκδηλώσεων της  γιορτής πιπεριάς καθώς επίσης και για τις υπόλοιπες

Δεν πείθουν οι δικαιολογίες του χ. Χουρσόγλου για την μη ανάληψη της προεδρίας της ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Τα πολλά χρέη  και η επιστροφή 1,4 εκ. ευρώ προς την διαχειριστική επιτροπή για το έργο της ύδρευσης από την Σωσάνδρα , επειδή δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα, ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Χρήστο Χουρσόγλου να μην αναλάβει την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Έρχονται νέα πρόστιμα στον Δήμο ΑλμωπίαςΖήτημα χρόνου είναι η κοινοποίηση υψηλών προστίμων στον Δήμο Αλμωπίας, για έργα που πληρώθηκαν στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, αλλά δεν έγιναν.

Διαπίστωση

Σκάσε παλιοκόκορα!Δεν βλέπεις ότι πήγε 12 η ώρα και αυτός ο λαός δεν ξυπνάει με τίποτα;

Μαθητές του Γυμνασίου Προμάχων παρακολούθησαν ημερίδα για το διαδίκτυο 

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο ήταν το θέμα της ημερίδας μέσω τηλεδιάσκεψης, που οργάνωσε η Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ 11-10-2014To Συνέδριο της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Τριτέκνων θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα,11 Οκτωβρίου 2014 και από ώρα 11:00.Συνοπτικά οι σκοποί του παρόντος Συνεδρίου είναι:

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Α.Σ.Καράτε Πετριάς "Πελλαιος
Έτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε οι αθλητές του Α.Σ.Καράτε Πετριάς "Πελλαιος",

7-21