Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας.



 

Σε ασφαλτοστρώσεις  σε τοπικές κοινότητες προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.
Πρόσφατα έγιναν εργασίες στη Φιλώτεια και στην Κωνστανία και θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα χωριά .

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης, που  παρακολουθεί  τα έργα συνοδευόμενος από συνεργάτες του, έκανε την εξής δήλωση:
«Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες, ώστε να λυθούν κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας, αλλά και η έδρα του Δήμου μας, η Αριδαία. Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης συντήρηση των δρόμων, με αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί ένας μεγάλος όγκος εργασιών. Γι’ αυτό το λόγο, ζητώ εκ μέρους όλης της Δημοτικής Αρχής, την κατανόηση των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν απόλυτο δίκαιο που παραπονιούνται».
Τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση.

3 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.ΚΕΤΙΚΙΔΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΑΥΤΗ Η ΑΣΦΑΛΣΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να αλλάξει προς το καλύτερο η μικροπολιτική αντιπαράθεση του τόπου:
    α) Πρώτα θα έπρεπε στην ανακοίνωση να αναφέρεται ότι αυτή την στιγμή υλοποιούνται έργα που ήταν ήδη δρομολογημένα από την προηγούμενη θητεία γιατί ο δήμος έχει συνέχεια και έτσι πρέπει να είναι.
    β) Στη συνέχεια ως κριτική, αφού θέλετε να το παίζετε όλοι σας και πολιτικάντηδες το ορθό θα ήταν να κριτικάρετε την επιλογή της προηγούμενης διοίκησης να αναθέτει έργα ασφαλτοστρώσεων ολίγων τετραγωνικών σε κάθε κοινότητα για το θεαθήναι αντί να γίνουν συντονισμένες και εκτεταμένες εργασίες συντηρήσεων των λακούβων και των φθορών σε όλα τα χωριά και σε όλη την πόλη της Αριδαίας ως αμεσότερη προτεραιότητα.
    γ) μην βιάζεστε να βγαίνετε φωτογραφίες από τόσο νωρίς, κουράζετε ήδη
    δ) δουλέψτε πιο αθόρυβα.
    Η κριτική καλοπροαίρετα για το καλό σας και το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala poios enai proedros sthn filotia;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)