Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ.
Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Χρήστος Χουρσόγλου
Πίσω από τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του δημοτικού της συμβούλου Χρήστου Χουρσόγλου «σέρνεται» ουσιαστικά η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας .

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Ομάδες Παραγωγών και το κόστος παραγωγής στον αγροτικό τομέα
 

Την διοργάνωσε η  βουλευτής Θ. Τζάκρη

Επίλυση στο πρόβλημα ανανέωσης των αδειών πωλητών λαϊκών αγορών


από την κυβέρνηση με παρέμβαση του Γιάννη Σηφάκη

Δημοπρατείται αύριο Τετάρτη το Αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ
 Αρκετοί φέρονται οι ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση του Αναψυκτηρίου των Λουτρών ΠΌΖΑΡ. Η πρώτη δημοπρασία γίνεται αύριο Τετάρτη. Να θυμίσουμε ότι η σχετική διακήρυξη έχει ως εξής

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Σε απολογία Άψαλος και Άσπρο

Σε  έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.,  καλούνται ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ και  ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ

Βρέθηκε νεκρός ο 78χρονος που είχε εξαφανιστεί από τα ΓιαννιτσάΗ σορός του ηλικιωμένου εντοπίσθηκε από διερχόμενο πολίτη χθες το απόγευμα στην Ε.Ο. Γιαννιτσών – Γουμένισσας, λίγο πριν την Γουμένισσα.

Αποστρατεύτηκε ο Αντιστράτηγος Πέτρος ΓεωργίουΤο ΚΥΣΕΑ επέλεξε νέους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΑ

Δικάζεται για ψευδορκία πρώην αιρετός του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου
Για αύριο Τετάρτη έχει προσδιοριστεί η δίκη πρώην αιρετού  του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου για ψευδορκία, μετά από έγκληση του Παράσχου Τσάνταλη.

ΟΙ «ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ» ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΧΡΥΣΕΣ» ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΤΡΙΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ

Οι «εκβιασμοί» του Σόιμπλε και οι «χρυσές» δουλειές των Γερμανών στην ΕλλάδαΤελικά στην πολιτική όλα γίνονται για τα λεφτά. Η ανεξήγητη και κατά πολλούς πρωτοφανής στάση του Σόιμπλε να βομβαρδίζει με εκβιαστικές δηλώσεις τη χώρα μας - παρά το γεγονός ότι υπάρχει πολιτική απόφαση σωτηρίας στο Eurogroup – δεν είναι καθόλου τυχαία.
Τα προηγούμενα 5 χρόνια των μνημονιακών κυβερνήσεων το περιβάλλον της Καγκελαρίας, σε συνεργασία με το ελληνικό...

Η πρώτη λουτρόπολη της Ελλάδας τελευταία στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

Αποσιωπήθηκε εντέχνως η διαδικασία εκλογών στον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, στις οποίες υποψήφιος ήταν και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος. Δυστυχώς η πρώτη Λουτρόπλη της χώρας στις εκλογές κατέλαβε αναπληρωματική θέση.

Καθαρισμός ποταμιών στην πόλη της Έδεσσας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο καθαρισμού των ποταμιών στην πόλη της Έδεσσας, μετά την ανάθεση του έργου για ένα έτος.

Λόγω …δημοκρατίας δεν εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Δημότη στην Αλμωπία
Σε μεγάλη ρέντα και ευρηματικότητα τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο,Δήμαρχος  Δημήτρης Μπίνος. .

Πετάνε στον δρόμο μικροπωλητές στην ΑλμωπίαΜε την επίκληση ενός ανόητου και προβληματικού νόμου, που αναμένεται σύντομα να αντικατασταθεί, το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  με απόφαση κατά πλειοψηφία ,πετάει στο δρόμο πάνω από τριάντα μικροπωλητές .

Πέμπτη ο αγώνας Δόξας Ριζού –Όλυμπου ΑψάλουΓΗΠΕΔΟ  ΡΙΖΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ  Α1"ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Άδειασε» τον Δήμαρχο Αλμωπίας το δημοτικό συμβούλιο για την συναίνεσή του στην απομάκρυνση Υπαλλήλων από υπηρεσίες της Αριδαίας 

Κάθετα αντίθετο με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη , εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, για την μετακίνηση υπαλλήλων υπηρεσιών της Αριδαίας στην Έδεσσα.

7-21