Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Απόλυτος κυρίαρχος ο Χρήστος Χουρσόγλου




Πίσω από τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του δημοτικού της συμβούλου Χρήστου Χουρσόγλου «σέρνεται» ουσιαστικά η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας .

Ο κ. Δ. Μπίνος έστω και με καθυστέρηση, απάντησε ουσιαστικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας , σε όσα είχε πει στο προηγούμενο συμβούλιο ο Χρήστος Χουρσόγλου για την καθαριότητα και τον φωτισμό στον Δήμο. Ο Δήμαρχος υπεραμύνθηκε των προσπαθειών που γίνονται στην καθαριότητα , μιλώντας για αντικειμενικές δυσκολίες και έλλειψη χρημάτων . Ο τέως Δήμαρχος Δ. Πασόης βρήκε την ευκαιρία  να του υπενθυμίσει , ότι με το σύνθημα της καθαριότητας κέρδισε τις εκλογές. Τώρα επικαλείται προβλήματα , που είναι κατά πολύ μικρότερα από όσα αντιμετώπισαν αυτοί.
Ο Χρήστος Χουρσόγλου ουσιαστικά ανάγκασε τον Δήμαρχο και στην συνέχεια τους υπόλοιπους του συνδυασμού του να καταδικάσουν έμπρακτα και να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις κατά της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη να μετακινεί Υπαλλήλους , από την Αλμωπία.
 «Να πολεμηθεί πέρα από τα όρια της Πέλλας η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη. Να πάμε όλοι μαζί -Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικοί φορείς- σε επόμενη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να μας ακούσει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας», ήταν η πρότασή του.
Ουσιαστικά όμως εξανάγκασε τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο να αναθεωρήσει τη στάση του , γιατί ουσιαστικά είχε συμφωνήσει στη σύσκεψη της Έδεσσας  με τον Θ. Θεοδωρίδη για την μετακίνηση των υπαλλήλων . Μέσα σε λίγες ημέρες ανέκρουσε πρύμνα , εξ αιτίας  του έντεχνου τρόπου με το οποίο έθεσε το θέμα ο Χ. Χουρσόγλου.
Απαντώντας στον Δημήτρη Πασόη , για να ακούει όμως ο Δήμαρχος και οι άλλοι σύμβουλοι της παράταξής του είπε:
« Η σημερινή δημοτικ΄αρχή έχει ανοικτά αυτιά και ακούει. Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας, (δηλ. αυτός) μιλούσε , μιλάει και θα μιλάει , για να λύνονται προβλήματα . Η αντιπολίτευση να μην κρύβεται και να κάνει την δουλειά της. »Ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος που όλες οι επισημάνσεις του ,  είχαν αίσιο τέλος.
Εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους συναδέρφους του συνδυασμού του λέγοντας:
«Στην παράταξη του Δημάρχου , υπάρχουν και σύμβουλοι που μιλάνε. Όχι , όπως στην δική σας εποχή που κανένας δεν άνοιγε το στόμα του. »

5 σχόλια:

  1. Μα αυτά τα προβλήματα δεν τα έλυσε πριν μέρες ο κ Σηφάκης.!!!!
    Τόσα δελτία τύπου διαβάσαμε. με ουσιαστικές παρεμβάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα,
    για τα λεφτά δε μ’ αγαπάς,
    μα θά ’ρθει κάποτε η ώρα
    και δε θα ξέρεις που χρωστάς.

    Πες μου πόσο με χρεώνεις
    δυο φιλιά που με κερνάς.
    Ξέρω γιατί με πληγώνεις
    και γιατί με τυραννάς.

    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν θα γινεις ΠΟΤΕ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη Δ ευτερα εχει περιφερειακο συμβουλιο στην Θ εσ/νικη ,,αντε να δουμε τι σταση θα κρατησει ο Δημαρχος,,,,,,,,, Θα ενημερωσει τους συμβουλους του και τους πολιτες για να πανε κατω η θα τα κανει πλακακια με τον Θ εοδωριδη......Χουρσογλου να σε δω τι θα ;ργανωσεις,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ?
    ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ?
    Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ?
    ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΙΜΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΒΙΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ !
    ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΕΡΖΗΣ. ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
    ΤΟΛΜΑ?
    η ΠΑΠΑΛΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΕΡΖΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)