Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καθαρισμός ποταμιών στην πόλη της Έδεσσας






Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο καθαρισμού των ποταμιών στην πόλη της Έδεσσας, μετά την ανάθεση του έργου για ένα έτος.
Οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια μηχανημάτων στα σημεία όπου υπάρχουν πολλά φερτά υλικά και με τα χέρια στα σημεία που δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των μηχανημάτων έργου.
Σε λίγες ημέρες θα καθαριστεί το σύνολο των ποταμιών στην πόλη και στη συνέχεια τα συνεργεία θα προβαίνουν σε έργα συντήρησης προκειμένου όλα τα ποτάμια να είναι καθαρά συνεχώς.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία φωτογραφία είναι εκείνη που ο Δήμαρχος έχει καρφώσει τα μάτια στο ΠΡΑΣΙΝΟ φυτό στην άκρη του ποταμού και μάλλον η σκέψη του είναι πως θα το κόψει,που τόλμησε να φυτρώσει ανάμεσα στα τσιμέντα και στις πέτρες, όπως έκοψε αμέτρητα αιωνόβια δένδρα στον δρόμο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό, που αποτελούσαν ένα απο τα πλέον όμορφα πράσινα τούνελ της πόλης. Είναι τόσο εκδικητικός ο δήμαρχος με το πράσινο που δεν αντέχει ώρα αν δεν δεί ένα κομένο δένδρο. Για ένα απορώ εκείνος ο πρώην δήμαρχος ο Σούγγαρης, που είναι και δικηγόρος και είχε υπεραγάπη στα δένδρα, πως δεν τον έχει μηνύσει τον ¨δολοφόνο¨ των δένδρων της Έδεσσας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)