Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Γιορτάστηκε η επέτειος απελευθέρωσης της Σκύδρας – Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.


:


Η αποδέσμευση και η απελευθέρωση της Σκύδρας στις 17 Οκτωβρίου 1912 από την τουρκική σκλαβιά που επιτεύχθηκε χάρη στην αποφασιστικότητα του Ελληνικού Στρατού, γιορτάστηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.   

Στη Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων Περιηγητές στην Έδεσσα και την Πέλλα, 1328-1912»








    Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Με τα μάτια των ξένων -Περιηγητές στην Έδεσσα

Συλλαλητήριο φοιτητών στα Προπύλαια για την κατάργηση του ασύλου

Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κατά της κατάργησης του ασύλου και γενικά των αλλαγών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στην ανώτατη εκπαίδευση.

«Τέλος» στα πλαστικά μιας χρήσης – Ποια καταργούνται από το καλοκαίρι του 2020

Παρελθόν θα είναι από το καλοκαίρι του 2020 τα πλαστικά μιας χρήσης σύμφωνα με το νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος που θα ψηφιστεί προκειμένου να εναρμονιστεί η Ελλάδα με τη σχετική Ευρωπαϊκή Οδηγία.

Ορισμοί διαιτητών στην Γ Εθνική

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς στα παιχνίδια για τους οκτώ ομίλους της Γ΄ Εθνικής για το διήμερο (19-20/10)

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Μπερδεύτηκε ο Χ. Μπάτσης και νόμιζε ότι είναι…Δήμαρχος Σκύδρας




Μάλλον μπερδεύτηκε  ο Δήμαρχος Αλμωπίας και νόμιζε ότι   είναι... δήμαρχος Σκύδρας   στην Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Τακτοποίηση για το χάος των ραδιοφωνικών κεραιών!...


Για μία ακόμη φορά δίνεται θεσμικά η δυνατότητα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας που δεν έχουν λάβει αδειοδότηση για τις κεραίες τους να υποβάλουν αίτημα στην...

Γαλάζιος «εμφύλιος»...


Μπορεί η Ν.Δ. στην επιτροπή συνταγματικής αναθεώρησης να απέρριψε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφισμάτων για διεθνείς συνθήκες ή...

Τέλη κυκλοφορίας: Τι θα γλιτώσουν όσοι καταθέσουν πινακίδες

Αποτέλεσμα εικόνας για τέλη κυκλοφορίαςΜε τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 να παραμένουν αμετάβλητα και τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή τους να βρίσκονται προ των ηλεκτρονικών πυλών του Taxisnet, δεν είναι λίγοι οι φορολογούμενοι που έχουν αρχίσει από τώρα να σκέφτονται να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους στην Εφορία.
Ο Αλέξης Τσίπρας επιβάλλεται να μιλήσειΟ Αλέξης Τσίπρας επιβάλλεται να μιλήσει Τάσος Παππάς

Δεν ήταν απλώς μια φραστική απειλή αυτή που εκτόξευσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Ionian TV: «Ολοι θέλουν να γράψουν κι ένα βιβλίο για την περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015. Ισως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής, εγώ, να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις».

Ο καιρός σήμερα...


Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνότερες, με λίγες μπόρες ή βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και νότια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και ψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αναμένουμε σήμερα, Πέμπτη.

Τις νυκτερινές και...

(3)