Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ – ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ


Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε το φαινόμενο των συνεργατικών σχημάτων (ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί κλπ) θα πρέπει πρώτα να δούμε πως στήθηκαν οι συνεταιρισμοί στο παρελθόν. Τι υπάρχει σήμερα και τι πρέπει να γίνει ώστε να δούμε την αγροτική-κτηνοτροφική  παραγωγή να αποκτά υπεραξία και να γίνεται βιώσιμη. Να μπορούν οι καλλιεργητές της γης ν’ απολαμβάνουν τους κόπους τους και να συνεχίσουν ν’ ασχολούνται με αυτήν.

Μαχαιρώνουν τα…ροδάκινα
Ι. ΤΖΑΜΤΖΗΣ  :»ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ «
Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με φόντο το ροδάκινο και το εμπάρκο της Ρωσίας. Ο Ιορδάνης Τζαμτζής με αφορμή τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκης Ένωσης, ξεσπαθ’ωνει.
Κανονικά θα αποζημιωθούν απαντά  το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης στο οποίο υπουργός είναι ο συνάδερφός του  Γιώργος ΚαρασμάνηςΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης στην ΈδεσσαΣτο Δήμο Έδεσσας θα συγκροτηθεί, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για το χρονικό διάστημα 1/9/2014 – 28/2/2017, ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες (άρθρο 76 Ν. 3852/2010, ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α΄).

ΘΕΩΡΗΣΗ –ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ


Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  (ΦΕΚ 160 Α’, Νόμος 4281/2014) η τροπολογία του Νόμου 4264

Σύγκρουση ΥΠΕΞ – ΣΥΡΙΖΑ για το ρωσικό εμπάργκοΚυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση «κοντράρονται» για την πολιτική που ακολουθεί η χώρα απέναντι στη Ρωσία, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί την πρώτη δέσμη μέτρων για τα προϊόντα που πλήττονται από το εμπάργκο.
          

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου ΈδεσσαςΗ  δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Έδεσσας πρόκειται να γίνει  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 και ώρα 19.00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Α. Ικίμης νέος Γενικός αρχηγός της Ελπίδας ΈδεσσαςΗ  διοίκηση της Ελπίδας Έδεσσας στην προσπάθεια που κάνει για να στελεχώσει όλες τις θέσεις της ομάδας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Ικίμη  ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού.

Συνταξιοδότηση υπαλλήλου Δήμου Σκύδρας .To στέλεχος του Δήμου Σκύδρας, Νικόλαος Χατζηγιάννης του Αναστασίου

Γέμισαν με άγουρα ροδάκινα τα εργοστάσιαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΕ


Ποιότητα ποικιλίας EVERTS


Αλλαγή Ώρας Κλήρωσης Κυπέλλου Ε.Π.Σ. ΠέλλαςΜε απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου  της Ένωσής μας, η κλήρωση των Αγώνων Κυπέλλου

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας


Για την Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 14:30είναι προγραμματισμένη ΄στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Μύλοι Έδεσσας 

Από Δευτέρα 18 Αυγούστου έως Κυριακή 24 Αυγούστου 2014
The Amazing Spider-Man 2 Περιπέτεια 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 142'

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα...Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώραΣημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

7-21