Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πρέπει να τελειώσουμε με τα έργα οδοποιίας στο Νομό Πέλλας



 
Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Βασίλειος Γιουματζίδης επισκέφθηκε και είχε συνάντηση εργασίας την Δευτέρα 6/2/2012  με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν πέρα από ενημερωτικός, ιδιαίτερα ουσιαστικός προκειμένου ο κ. Γιουματζίδης να προωθήσει  συγκεκριμένα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε κεντρικές υπηρεσίες και όργανα της κυβέρνησης.

Κλειστά τα σχολεία τη Πέμπτη





Κλειστά και αύριο Πέμπτη  9 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλο τον Δήμο Αλμωπίας , λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας , σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη .

: Αναβολή της συνάντησης στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας με τους γονείς.



 Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας ενημερώνει ότι η αυριανή εκδήλωση με τους γονείς Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5:00 μμ με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας.






Ο Διευθυντής


Μπίνος Δημήτριος

Το απόγευμα η απόφαση για την λειτουργία των σχολείων στον Δήμο Αλμωπίας




Το απόγευμα μετά τις 18.00 πρόκειται να ληφθεί η απόφαση για την λειτουργία ή μη των σχολείων για αύριο Πέμπτη , λόγω των καιρικών συνθηκών .

5η Ομιλία στη Έδεσσα με θέμα: 'Πώς διαμορφώνεται η ταυτότητα στα αγόρια και στα κορίτσια'





Το Κέντρο Πρόληψης «‘Όραμα» σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα :

 “Πώς διαμορφώνεται η ταυτότητα στα αγόρια και στα κορίτσια”

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 76-56


   Δεν άντεξαν οι παίκτες του ΦΟΑ στην πίεση και στις συνθήκες που δημιούργησαν  παίκτες- παράγοντες και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, σε βάρος της σωματικής τους ακεραιότητας και έχασαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αετό Κιλκίς.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ



 Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε η αθλήτρια του Φ.Ο.Α. Ζαπουνίδου Δέσποινα, στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4-2-2012.

Θεατρική Κωμωδία «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»






του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, από την «Έκφραση» Αλμωπίας
17, 18 και 19 Φεβρουαρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΥ στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ με το ΠΑΜΕ



Συνάδελφοι αγρότισσες & αγρότες

         Με πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα απάντησε η μικρομεσαία αγροτιά όλο το προηγούμενο διάστημα στη νέα βάρβαρη επίθεση της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου , που στοχεύει στη παραπέρα μείωση για μια ακόμη χρονιά το 2012 του αγροτικού μας εισοδήματος .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ‘ΕΠΙΣΗΜΟ’ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ




            Με μεγάλη έκπληξη διάβασα πρόσφατα στον τοπικό τύπο (σκληρή) επιστολή του εν λόγω συνδέσμου με τίτλο «ξηλώνονται οι διαιτητές για προβολή του προέδρου της Ε.Π.Σ.»

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας




.
Από το Σύλλογο ανακοινώνεται ότι την 16η Φεβρουαρίου 2012 ημέρα  Πέμπτη, ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί του τετραμήνου στο Γ.Ε.Λ., και ώρα 11,30π.μ. συγκαλείται για δεύτερη φορά Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου σε αίθουσα του Γ.Ε.Λ. με θέματα:

Ομιλία της Θ. Τζάκρη στην Επιτροπή της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΑΑΤ για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις






Στην παρέμβασή της σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που κατέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και αφορά σε «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές  εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύσεις»

Διάρρηξη στο Λύκειο Εξαπλατάνου




To πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2012 έγινε αντιληπτή από το Διευθυντή και τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου διάρρηξη που έλαβε χώρα στο χώρο του σχολείου πιθανόν κατά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΕΔΕΣΣΑ: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ ( ΑΓΟΡΑ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ )




      Όλοι γνωρίζουμε  ότι ο Δήμος Έδεσσας φροντίζει καθημερινά την καθαριότητα της πόλης  (αγορά - περιοχές), είτε με  μηχανικά μέσα  (μηχ/τη σκούπα), όπου είναι εφικτό, είτε χειρονακτικά (οδοκαθαριστές).

Κοπή βασιλόπιτας Διαιτητών




         Πραγματοποιήθηκε   στις  4-2-2012  στο  Δημοτικό  Κέντρο  Καταρρακτών  στην  Έδεσσα  η  ετήσια  κοπή  Βασιλόπιτας  του  Συνδέσμου  Επισήμων  Διαιτητών  Ποδοσφαίρου  Ν.Πέλλας.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ




Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 9 Φεβρουαρίου 2012, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.


Κλειστάτα σχολεία τη Τετάρτη

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη , 'ολα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

(3)