Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τους καίει ο προσχωρήσας. Από την μια πατάτα στην άλλη οι αυλοκόλακες του Δημάρχου Αλμωπίας ΡΕΚΟΡ ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ούτε ένα σενάριο  της προκοπής  δεν μπορούν να φτιάξουν  οι αυλοκόλακες του Δημάρχου Αλμωπίας. Γράφει σχετικά ο μετεκλογικά προσχωρήσας στη παράταξη του Δημάρχου ,Δημοτικός Σύμβουλος:

Οι ένορκες καταθέσεις ξεσκεπάζουν τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιώργο Σαββίδη ως « αγανακτισμένο ανώνυμο πολίτη » Ένα μήνα σχεδόν μετά τη δημοσίευση της επιστολής που σας έστειλα όπου προσκαλούσα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Γιώργο Σαββίδη -πρώην Γραμματέα ΠΑΣΟΚ και νυν αιρετό με το Νεοδημοκράτη κ.Μπίνο-

Δικαιολογίες για την αναγραφή των Σοπίων ως MACEDONIA, σε χάρτη του διαφημιστικού εντύπου  του  « ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ»

Νομοθετικές ρυθμίσεις για ιαματικά και χιονοδρομικά κέντρα

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ

Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών.

 ΑΠΟ ΤΟΝ  Α.Φ.Ο.Σ.  ΑΛΜΩΠΙΑΣ   «Η ΕΝΩΣΗ»

Μαλλιά –κουβάρια για την ονομασία των Σκοπίων ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε χάρτη του Καρατζοβίτικου καρναβαλιού
Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ,

Έκαναν …Εξαπλάτανο την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΑλμωπίαςΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ

Έντονη λογομαχία Χουρσόγλου-Αβραμίκα
Έντονη λογομαχία μεταξύ του Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα και τον Χρήστο Χουρσόγλου, διαδραματίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.

Εξιχνίαση κλοπής στην Αριδαία                Συνελήφθη χθες (23-03-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Αριδαίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα (ταβέρνα) ιδιοκτησίας 41χρονου και αφαίρεσε ποτά και μικρό χρηματικό ποσό.   Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, κλοπή τσάντας σε περιοχή της Πέλλας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού και δύο αγνώστων γυναικών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν στο κατάστημα μίας 51χρονης και αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.
Συλλήψεις για κλοπές

Υποψήφιοι ΔΗΜΤΟ ΑλμωπίαςΥποψήφιοι Προέδροι

Τέλος Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο ΑλμωπίαςΟριστική ταφόπλακα στην εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη βάζει ο Δήμος Αλμωπίας. Αυτή την εντύπωση έδωσε η πλειοψηφία του Δήμου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι εξ αναβολής αγώνες
Στ εξ αναβολής παιχνίδια της Τετάρτης  σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

5η περιφέρεια. - 6η Περιφέρεια 3-0.


Εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ επικράτησε η ομάδα της 5ης Περιφέρειας (που αποτελείτα

(3)