Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οι ένορκες καταθέσεις ξεσκεπάζουν τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιώργο Σαββίδη ως « αγανακτισμένο ανώνυμο πολίτη »



 



Ένα μήνα σχεδόν μετά τη δημοσίευση της επιστολής που σας έστειλα όπου προσκαλούσα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Γιώργο Σαββίδη -πρώην Γραμματέα ΠΑΣΟΚ και νυν αιρετό με το Νεοδημοκράτη κ.Μπίνο-
να απαντήσει δημόσια αν ήταν αυτός που έκανε τις ανώνυμες καταγγελίες για την ρουσφετολογική συμπεριφορά κάποιων από το Γραφείο του ΟΑΕΔ Αριδαίας. Αντί απαντήσεως , η σύζυγος του κ.Μπεγλοπούλου , προϊσταμένη οικονομικού του Δήμου Αλμωπίας, διένειμε φωτοτυπίες  (που τις πήρε από την κ.Τουφεγοπούλου κατά τα λεγόμενα της) σε αριθμό προσώπων ,ενός εγγράφου με ισχυρισμό του ελεγκτή του ΟΑΕΔ κ Κασκαβάλη κατά τον οποίο εγώ ήμουν αυτός που δήθεν προκάλεσα τον έλεγχο του υποκαταστήματος με καταγγελίες μου. Καταλαβαίνετε τον πανικό και την προσπάθεια  αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης της αλήθειας Αντί άλλης απάντησης δημοσιεύω την έγγραφη βεβαίωση της διοίκησης του ΟΑΕΔ από την οποία προκύπτει σαφέστατα ότι ποτέ δεν έκανα καταγγελία για τον ΟΑΕΔ Αριδαίας.



Αξίζει να σημειώσω ακόμα ότι στην ΕΔΕ του κ.Κασκαβέλη ο κ.Σαββίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε χωρίς κανένα δισταγμό : «Εμμένω στις καταγγελίες που έχω δώσει στον διοικητή Κικίλια και στην επιθεώρηση του ΟΑΕΔ» .Με αφορμή αυτά παραθέτω το έγγραφο της ένορκης κατάθεσης  του κ.Σαββίδη στην ΕΔΕ που διεξήγαγε ο κ.Νικολόπουλος, για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της αγχώδους προσπάθειας να αποκρύψει τις ενέργειες του. 
 Πιστεύω ότι με αυτά τα στοιχεία οι αναγνώστες έχουν πλήρη εικόνα των πεπραγμένων του κ.Σαββίδη ο οποίος ξεκίνησε μεν τη μάχη κατά της διαφθοράς  και της διαπλοκής, αγωνίσθηκε για το καλό και το δίκαιο προτρέποντας μάλιστα για ευρύτερο έλεγχο με τη δήλωση « αφού εγώ μόνος μου μπόρεσα να βρω  όλες αυτές τις περιπτώσεις φανταστείτε τι γινόταν  για πέντε χρόνια σ’ αυτή τη μικρή υπηρεσία» . Σύντομα όμως διέκοψε τη σταυροφορία και προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις. Και ενώ έχει καταθέσει όλα αυτά ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάνει μια κωλοτούμπα Ολυμπιακών προδιαγραφών, περνάει απέναντι . Τα βρίσκει με τους πολιτικούς του αντιπάλους .Συνεργάζεται μαζί τους και αποκτά και θεσμικό ρόλο, αρνούμενος και διαψεύδοντας τα πεπραγμένα του, δηλαδή τις καταγγελίες εναντίον συναδέλφων και πολιτών για παράνομες επιδοτήσεις σε πολλούς ελέγχους των οποίων συμμετείχε και ο ίδιος. Ενώ λοιπόν κατονόμασε πρόσωπα ,που κακώς επιδοτήθηκαν κατά την άποψη του ,δεν απαντά στις εύλογες απορίες της τοπικής κοινωνίας . Φόβος, ντροπή ή περιφρόνηση; Εάν πρόκειται για το δεύτερο θα έπρεπε και λόγω σοσιαλιστικής παιδείας αντί άλλων ενεργειών να απαντήσει επώνυμα  και ανεπιφύλακτα. Κι αυτό γιατί ο  καταγγέλλων πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί και τον ανάλογο έλεγχο .
  Και ενώ ανέμενα την απάντηση, κλήθηκα να καταθέσω σε προκαταρκτική εξέταση λόγω καταγγελίας μιας νέας οργάνωσης λαϊκών αγωνιστών με την επωνυμία «Φωνές αγανακτισμένων πολιτών» που μου αποδίδει αδικήματα από την καταστροφή του Δράμαλη μέχρι την πτώχευση της χώρας και το δράμα της Ειδομένης.  Δεν γνωρίζω εάν  η νέα αυτή οργάνωση λαϊκών αγωνιστών έχει σχέση με την ηρωϊκή παλαιά των Αγανακτισμένων Πολιτών (άραγε να έχει σχέση; )Τους καλώ όμως, αντί να ασχολούνται με εμένα που πέρασα από σειρά εξονυχιστικών ελέγχων ,μετά από καταγγελίες των ανώνυμων αγανακτισμένων πολιτών της Αλμωπίας, να «αγανακτήσουν» και να  καταγγείλουν , αν έχουν το σθένος , επώνυμα πλέον τόσες άλλες εκκρεμείς περιπτώσεις εκατομμυρίων ευρώ που ζημίωσαν τον τόπο και τους πολίτες , όπως έκδοση και λήψη εικονικών τιμολογίων , για ασφαλτοστρώσεις και χαλικοστρώσεις στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και  αγωγές εκατομμυρίων από προφορικές συμβάσεις που πλήρωσε ο Δήμος Αλμωπίας.  Να ασχοληθούν  με τόσες εκκρεμείς υποθέσεις  εκατομμυρίων ευρώ, όπως ΔΕΥΑ, ΛΟΥΤΡΑ , ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ  Αριδαίας, καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων –οικοπέδων , που βρίσκονται στο στάδιο δικαστικής έρευνας σε βαθμό κακουργήματος. Για αυτά τα τόσο σημαντικά, οι φωνές των αγανακτισμένων δεν ακούγονται. Αλλά και ούτε ίχνος φωνής   και για την μαζική καλλιέργεια καλαμποκιού , που αποδεικνύεται εύκολα και θα οδηγήσει  άμεσα στο ποινικό δικαστήριο. Όπου ζεύγος δημοσίων υπαλλήλων  , μαζί με την πεθερά του ενός , κάτοικο άλλου Δήμου, καθώς και μία ανύποπτη συνάδερφο ενός , επίσης κάτοικο άλλου Δήμου , δήλωναν επί σειρά ετών καλλιέργεια δεκάδων στρεμμάτων καλαμποκιού στον Νερόμυλο , για τα οποία φυσικά επιδοτήθηκαν. Αλλά για αυτό θα επανέλθουμε.

Αυτές οι αλήθειες που περιλαμβάνονται στις ένορκες καταθέσεις που δημοσιεύουμε κύριε Σαββίδη και κυρία Μπεγλοπούλου, είναι εξαιρετικά άβολες για αυτούς που εμπλέκονται , αλλά όσο και εάν προσπαθήσουν να αναβάλλουν την ώρα της δικαιοσύνης, εκείνη τελικά θα φτάσει και θα αποδώσει τα του καίσαρος. 


Παράσχος Τσάνταλης 
                                           



                                       ΤΑ  ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ


  

















  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΟΑΕΔ





 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ 24-3-2016


20 σχόλια:

  1. Που βρισκεται ο ελεφαντας; Ολα ειναι αυταποδειχτα τωρα. Που ειναι οι τρυπες για να καταχωνιαστουν τα σκουληκια της δηθεν επιφανους κοινωνιας των πρωην δημων Αριδαιας και Εξαπλατανου; Ερωτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πισω τα κλεψιμεικα απ ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που να κρυφτουν οι κλεφτες και οι ρουφιανοι περεκεντεδες τωρα. Οχι αλλη χολερα ειναι ματαδοτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ. ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ.ΚΑΙ Η Κ.ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Κ.ΤΖΑΚΡΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝΕ .Η Κ ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΒΒΙΔΗς=Σ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ;
    ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ;
    TILENE GIA OLA AYTA OLOI OI EMPLEKOMENOI
    K.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.ΛΑΜΠΡΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΑΜΠΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ.ΛΑΜΠΡΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα γραφεις για επιστροφες, ομως στο ελλαντα αυτά δεν ισχυουν. Ολοι καταδικαζονται ή αθωώνονται, κανενας ομως δεν επιστρεφει τιποτα, επειδη δεν το προβλεπει η νομοθεσια. Οταν τα επιστρεψει, ο ακης, ο φτερωτος γιατρος (αυτος τωρα παιρνει και αναπηρικη σύνταξη) και όλοι οι άλλοι τοτε θα τα επιστρεψουν και αυτοί.

      Διαγραφή
  7. Τα γραπτα κυριες και κυριοι μενουν. Ελατε τωρα οι εμπλεκομενοι να τα διαψευσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπραβο στο ζευγαρακι ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΥ,μια χαρα τα καταφερανε...αραγε εχουν μουτρα ναβγουν εξω? ο ΜΠΙΝΟΣ τι εχει να πει τωρα? ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΒΒΙΔΗΣ -ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ 2-0 .ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΑΤΖΕΡΙΑΝ και κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ? ΤΣΙΠΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ? Η'ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαβιδη εισαι ωραιοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι που κατηγγειλε ο Σαββιδης τον μακαριτη τον Αντωνιαδη για την προσπαθεια παρανομης προσληψης του ανεψιου του!!!
    και τωρα που ο ιδιος εγινε αντιδημαρχος ολοκληρωθηκε η προσληψη!!
    ποσο γελοιοι ειστε ολοι ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΣΧΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΞΑ ΣΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Ή Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι πλεον φανερο οτι δεν θα παρουμε απαντηση...
    τα καθε ειδους Σαββιδια νομιζουν οτι κερδιζουν χρονο και ελπιζουν οτι
    "συντομα θα ξεχαστουν" ολα!!
    να μην του κανουμε λοιπον το χατηρι,στο καδρο ολα και καθημερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "σάπιο θρασίμι που βρωμά και κλέβει τον αιώνα..."
    που έλεγε κι ο Βάρναλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΘΕΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Κου ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ.Κ. ΣΑΒΒΙΔΗ. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΔΥΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ .ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΑΜΟΥΡΑ ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα στοιχεια μιλανε. Οι ρουφιανοι σωπανε; Η διαψευδουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)