Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Έντονη λογομαχία Χουρσόγλου-Αβραμίκα




Έντονη λογομαχία μεταξύ του Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα και τον Χρήστο Χουρσόγλου, διαδραματίστηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας.
Ο πρώτος επανέφερε το θέμα  της αγωγής εργολάβου που υποστήριζε ότι δεν είχε πληρωθεί έργο το ποίο  δήθεν του ανέθεσε με προφορική  εντολή ο τότε Αντιδήμαρχος  έργων Χρήστος Χουρσόγλου. Ο Δεύτερος όμως κατέθεσε στο προεδρείο  έγγραφο με τον ορισμό των τότε Αντιδημάρχων, στο οποίο φαίνονταν Αντιδήμαρχος έργων ο Χρήστος Αβραμίκας , πατέρας του σημερινού Αντιδημάρχου Στ. Αβραμίκα. Οργισμένος και σε έντονο ύφος ο Στ. Αβραμίκας  επικαλέστηκε δήλωση του εργολάβου που έκανε πρόσφατα  και σύμφωνα με την οποία δεν γνώριζε κανέναν Χρήστο Αβραμίκα  ,αλλά έπαιρνε εντολές από τον  …Χρήστο Χουρσόγλου.
Ο Χ. Χουρσόγλου δήλωσε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο με την εκδίκαση της αγωγής
 Να θυμίσουμε  ότι στη γραπτή δήλωση ο εργολάβος δεν αναφέρει πουθενά ότι έπαιρνε εντολές από τον Χρήστο Χουρσόγλου.

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγής οποιασδήποτε παρεξήγησης αφορώσα πρόσωπα και γεγονότα, θα ήθελα να σας ενημερώσω έπειτα από αναφορά σε εκκρεμή αγωγή μου κατά του Δήμου Αλμωπίας, ότι πουθενά και ποτέ δεν αναφέρθηκα στον κ. Αβραμίκα Χρήστο του Τρύφωνα, τον οποίο μάλιστα δεν γνωρίζω καθόλου. Τα όσα αναφέρονται στην αγωγή μου, αρμόδια να τα κρίνουν είναι τα πολιτικά δικαστήρια, όπου και απευθύνθηκα για την δικαίωσή μου.

Αριδαία, 29.2.2016
Με τιμή
Σπελέτας Κυριάκος"


Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με καμιά προφορική εντολή , αλλά έγινε όπως προκύπτει από τα στοιχεία. Η «Εφεύρεση» της προφορικής εντολής ασφαλώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά  αφού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
κανονικός διαγωνισμός,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)