Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: Φτιάχνουν ψηφοδέλτια με ‘ύαινες και βαρυποινίτες
 


Ανίκανοι  να συνθέσουν , να συγκροτήσουν συνδυασμό από πρόσωπα αξιόπιστα στην κοινωνία του Δήμου Αλμωπίας ,  ύαινες , κηδεμόνες  και βαρυποινίτες στην συνείδηση  των πολιτών του Δήμου

Η τέχνη της μαγειρικής με το άρωμα της Αλμωπίας

Σας ενημερώνουμε ότι την Μεγάλη Τετάρτη οι σπουδαστές CHEF - Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
θα προσφέρουν νηστίσιμο έδεσμα και πότο που θα ετοιμάσουν στην
Κεντρική Πλατεία της Αριδαίας μετά τις 11 το πρωϊ.

Αναβίωση της κλασικής ολυμπιάδας στην Ολυμπία
Η Ελλάδα διαθέτει έναν απαράμιλλο πλούτο αρχαίων θεάτρων και σταδίων, τα οποία παρότι αποτελούν την πολιτιστική κληρονομιά του Ελληνισμού, του ανθρωποκεντρισμού και της ανθρωπότητας, βιώνουν, εκτός εξαιρέσεων, το απόλυτο της εγκατάλειψης και της μοναξιάς.

Τα κάλαντα του Λαζάρου στον ΕξαπλάτανοΓια πρώτη φορά φέτος μετά από πολλά χρόνια στον Εξαπλάτανο, τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου ‘’Μ. Λουντέμης’, τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου υπό τη συνοδεία της Χρύσας Αλεξάκη, της Άννας Ασβεστοπούλου και του ταμία Βασίλη Πατσίδη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 


Δευτέρα  21.04.2014 17.00

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - PLAY OFF 4η αγωνιστική

Το Σάββατο η λαϊκή στην Πολυκάρπη

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι μεταφέρεται η ημέρα διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς

Συλλογή τροφίμων στην κεντρική πλατεία της ΑριδαίαςΟ Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η δράση "ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" συνεχίζεται μέχρι και την Πέμπτη 17 Απριλίου.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με κύριο θέμα την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, ενόψει της θερινής περιόδου. Τις εργασίες του οργάνου συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και επικεφαλής του επιχειρησιακού σχεδιασμού σε τοπικό επίπεδο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

«Εν Έργω» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου, η παρουσίαση του Συνδυασμού με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΈδεσσαςΓιάννη Σόντρα.

Δημήτρη Μπίνο , μακρυά από όσους έχουν δοσοληψίες με την δικαιοσύνη

Με μεγάλη μαεστρία αρκετοί επιτήδειοι προσπαθούν να πλασσάρουν στο συνδυασμό του Δ. Μπίνου που δείχνει να είναι το φαβορί ,

Ετοιμάζει έκπληξη ο Τάκης ΔόλδηςΈτοιμος για την υπέβαση δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακιου

Όχι άλλα Εγώ . Τώρα Εμείς !   

     Πρώτα η Αλμωπία ! 

Δήλωση υποψηφιότητας του Ορέστη Κωνσταντινίδη. «Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης 
Μ' εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας.

Δήλωση υποψηφιότητας του Συλλέκτη Αθανάσιου, κατοίκου Σαρακηνών. «Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης      Γεννήθηκα το 1988, κατοικώ μόνιμα στους Σαρακηνούς , υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα στην Αριδαία και είμαι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου,  «ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ».
      Η υποβάθμιση του τόπου μας τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία και έχει σημαδέψει  κυρίως, τις ζωές  των  ανθρώπων  της γενιάς μου.

Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Μισόρη-Αμπατζιάδου.

«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης
“Εκτός από την κεντρική εξουσία και την κυβερνητική πολιτική, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

7-21