Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: Φτιάχνουν ψηφοδέλτια με ‘ύαινες και βαρυποινίτες




 


Ανίκανοι  να συνθέσουν , να συγκροτήσουν συνδυασμό από πρόσωπα αξιόπιστα στην κοινωνία του Δήμου Αλμωπίας ,  ύαινες , κηδεμόνες  και βαρυποινίτες στην συνείδηση  των πολιτών του Δήμου
Αλμωπίας , διαδίδουν διαρκώς ψευδές ειδήσεις  με σκοπό να  εξαπατήσουν , να  καρπωθούν  έστω και την τελευταία στιγμή  κάποιον άνθρωπο αξιόλογο για να δώσουν αξία  στην ελλειπή και ανούσια ύπαρξή τους.
 Είναι σε κατάσταση πανικού  , γιατί νοιώθουν να φεύγει το εδαφος κάτω απο τα πόδια τους. Δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε σε κανένα κάλεσμα καμιάς ύαινας .
 Η κοινωνία της Αλμωπίας έχει μια δυνατότητα και θα το πράξει , να στείλει στα αζήτητα όλους αυτούς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , με τις επιλογές σκόπιμες και μη ,έφεραν  τον τόπο μας σε αυτό το χάλι .

 Έχουμε μια επιλογή, να πετύχουμε!
Για το καλό του τόπου !
Πρώτα η Αλμωπία !
   ΑΔΑΚΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ
Υπ. Δήμαρχος Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. Ανδρέα άσε τις αερολογίες ,αν ξέρης κάτι να το πεις τώρα για το καλό της Αλμωπίας, πριν βρομήσει, ποιες είναι οι ύαινες ,ποιοι οι βαρυποινίτες και ποιοι οι κηδεμόνες, αλειώς είσαι λασπολόγος. Γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην ανατολικη αλμωπια υπαρχει συμβουλος με τον μπινο με καταδικαστικες αποφασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: Φτιάχνουν ψηφοδέλτια με ‘ύαινες και βαρυποινίτες ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ (ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΟΙΟ η ΚΟΓΙΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ η ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΚΛΕΓΕΊ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ κ.ΣΑΜΑΝΤΗ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ αγορι μου δεν εισαι σκεπτόμενος αλλα μεθυσμένος και ξεσκέπαστος αφου για να πεις την γνωμη σου κρυβεσαι πίσω απο την ανωνυμία ποιος να σε παρει σοβαρά 3.21 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)