Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Χαμός με δασικές επιδοτήσεις


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ



Πολλά περίεργα αποκαλύφθηκαν στη δίκη της υπαλλήλου της διεύθυνσης δασών Πέλλας , η οποία καταδικάστηκε για “φακελάκι” 10.000 ευρώ που κατηγορήθηκε ότι εισέπραξε από υλοτόμο, στον οποίο υποσχέθηκε “θετικές εκθέσεις” για την υπόθεση της κοινοτικής επιδότησής του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»

«ΤΟ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ᾿21»





Την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 7:00 μ.μ. η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και ο φορέας «Ενωμένη Ρωμηοσύνη»

ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΚΟΣ: Ωδή στους διώκτες



Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία επανήλθα στην θέση μου ω ς συντονιστής Διευθυντής στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας. Θέση που κανένας δεν μου την χάρισε ούτε με κομματικά κριτήρια την πήρα παρά μόνο με επιλογή επιστημονικών κριτηρίων.

ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ-ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΣΑ



Με απόφαση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Βασίλη Αλεξανδρή, συγκροτήθηκε και λειτουργεί ήδη στον Σύλλογο, Μόνιμη Επιτροπή Συνταγματικών-Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

«Η Μακεδονία κατά την Οθωμανική κυριαρχία. Επαναστατικά κινήματα των Μακεδόνων.»



 
  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Να αρθεί σταδιακά η συγκοινωνιακή απομόνωση της Πέλλας



Γιάννης Σηφάκης στη Βουλή :
Η κατασκευή της κάθετης στην Εγνατία Οδό από την Πέλλα είναι σοβαρό θέμα δημοκρατίας και ισοπολιτείας

Νίκησε με 0-1 μέσα στο Ριζό το Άσπρο





Μετά από δύο αναβολές έγινε τη Τετάρτη το παιχνίδι μεταξύ Ριζού και Άσπρου. Νικήτρια η ομάδα του Άσππρου με 1-0 , χάρη σε γκολ που πέτυχε ο  Ορφανίδης στο 49. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε .

Σχολή Αναθεώρησης ισχύς ταυτοτήτων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Πέλλας (Σ.Π.Π.Π.), υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας (Ε.Π.Σ .Πέλλας) και σε συνεργασία  με την

Ολοκλήρωση ημερίδας Δ. Σκύδρας για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.







Το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή πολλών αγροτών της ευρύτερης περιοχής προσέλκυσε η ενημερωτική ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.)2015 – 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας, την Πέμπτη 12/3/2015, με συνδιοργανωτές το Δήμο Σκύδρας  και την Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Πέλλας.

(3)