Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Νίκη γοήτρου των Προμάχων επί του Γαρεφείου με 2-0

Τίμησαν την μνήμη του Γιάννη Λουκοβίτη που «έφυγε» πρόωρα

Ούτε μια εβδομάδα υποψήφιος ο Κωστας ΖιάκαςΟύτε μια εβδομάδα δεν κράτησε η υποψηφιότητα του Κώστα Ζιάκα για τον Δήμο Αλμωπίας.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΠΕΛΛΑ (2-1)2-3: Μεγάλη ανατροπή και ιστορική νίκη!
Δίκαιη η νίκη της Πέλλας, που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση.

Οι διαιτητές του ΣαββατοκύριακουΟρίστηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλαςοι διατητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου ως εξής:                                                  

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Χρυσάνθης Γκόγκαλη-Βλαδίτση Γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και θέλοντας να προσφέρω στον τόπο μου,

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημήτρη Ηλ. ΧατζηβασιλειάδηΓια αρκετά χρόνια, η δική μας γενιά παρέμεινε αδιάφορος παρατηρητής των εξελίξεων.

Πιστή στην αριστερή προοπτική της χωραςΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ

Αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛΓΑ

 

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 4.336 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 9,3 εκατ. ευρώ.

       3.069.976,62    ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Ευεργετικές ρυθμίσεις για τα ενυπόθηκα δάνεια 

Επίκαιρη ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την εφαρμογή του άρθρου 70 του Ν. 4235/2014 που προβλέπει ευεργετικές ρυθμίσεις για τα ενυπόθηκα δάνεια των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην Αγροτική Τράπεζα που τελεί υπό εκκαθάριση

7η Ομιλία στην Έδεσσα: «Η ζήλια στην παιδική ηλικία»Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας θα

Δημοπράτηση της αποκατάσταση των τελευταίων έξι Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων από την Π.Ε. ΠέλλαςΗ Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε στην τελευταία της συνεδρίαση την δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση των έξι Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων Π.Ε. Πέλλας». Το έργο αφορά την αποκατάσταση των τελευταίων 6 μη

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημήτρη Η. Χριστοφορίδη 


Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του υπ. Δημάρχου Στάθη Καστερίδη

Ομιλία την Κυριακή στο ΚΑΠΗ Αριδαίας για την οστεοπόρωση 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, (7 Απριλίου) ο Δήμος Αλμωπίας και το ΚΕΚΠΑ Δήμου Αλμωπίας σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 11π.μ. στην εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο του ΚΑΠΗ Αριδαίας με θέμα:

Η ιστορική εξέλιξη του νομίσματος και η σύνδεσή του με την οικονομία.» 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”                                                                                                                                                                         
                          Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφίαο Στ. Τουφεγγόπουλος
Για την ερχόμενη Τρίτη 8 Απριλίου έχει οριστεί η δίκη του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο μονομελές Πλημελειοδικείο Αριδαίας, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία.

Πιθανά Μέτρα Εναντίον της Ρωσίας Πλήττουν τις Εξαγωγές Μεταποιημένων Φρούτων 


Με ιδιαίτερη ανησυχία ο κλάδος μεταποίησης φρούτων παρακολουθεί την αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ρωσίας. Η λήψη μέτρων εναντίον της Ρωσίας απειλεί άμεσα τις εμπορικές μας σχέσεις με τη χώρα αυτή αφού σε μια τέτοια περίπτωση είναι εύλογο να περιμένουμε αντίμετρα.

Συνάντηση του Γιάννη Σηφάκη με μέλη προγράμματος του ΟΚΑΝΑ

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αλμωπία», συναντήθηκε με ωφελουμένους του προγράμματος με τίτλο «πράσινες υποδομές» του ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους.

Δεντροφύτευση από το 1ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας
Την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας με τη συνοδεία εκπαιδευτικών, πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στο χώρο του δασικού φυτώριου Αριδαίας.

Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας απαντά για την ποιότητα του νερού
Έλεγχος καταλληλότητας πόσιμου νερού

ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ! 
 Γράφει ο Αργύρης Δανάς


Φτάσανε στην Αθήνα οι βρικόλακες των μονοπωλίων, της λέσχης μπίλντερμπεργκ, της μασονίας και οι λακέδες του διεθνούς εβραϊκού χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
Ήρθαν να συγχαρούν τον Αντώνη Σαμαρά ότι τα πήγε μια χαρά με τις θυσίες

ΑΛΜΩΠΙΑ: «Ώρα συμμετοχής και επιλογής»Επιβεβαιώνεται πλήρως το χθεσινό μας δημοσίευμα για κίνηση νέων στον Δήμο Αλμωπίας.
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΔΕΗ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ.Στη

συζήτηση που έγινε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας τη Παρασκευή 28-3-2014 η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας τοποθετήθηκε και πρότεινε:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2014 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΣΥ
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της ΠΑΣΥ 


Πέμπτη 9 Απρίλη 2014
   ΕΔΕΣΣΑ στους ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ στις  11 π.μ.
   ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ στην Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στις  11 π.μ.


Παρελθόν παρόν ή μέλλον ; 

   Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οι δημότες της Αλμωπίας 
 καλούνται να επιλέξουν αλλά και να δώσουν εντολή διαχείρισης 
 των  θεμάτων και των προβλημάτων του Δήμου Αλμωπίας  στο
 παρελθόν , το παρόν ή στο αύριο και το μέλλον .

Η Π.Ε. Πέλλας στο 5ο Agroquality FestivalΣτο 5ο Agroquality Festival το οποίο πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από την Παρασκευή 4 Απριλίου έως την Κυριακή 6 Απριλίου θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

7-21