Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφίαο Στ. Τουφεγγόπουλος




Για την ερχόμενη Τρίτη 8 Απριλίου έχει οριστεί η δίκη του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο μονομελές Πλημελειοδικείο Αριδαίας, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία.
Πρόκειται για την πρόσθεση ονομάτων για την διαγραφή χρεών προς τον Δήμο. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για 11 ονόματα, ενώ στη καθαρογραφή τους εμφανίστηκαν συνολικά 29.
Η ΥΠΆΛΛΗΛΟς ΤΟΥ Δήμου που κρατούσε τα πρακτικά τιμωρήθηκε με φυλάκιση από το δικαστήριο (έχει ασκήσει έφεση,), η άλλη Υπάλληλος Βαρβάρα Α……ή  αθώωθηκε.
Μάρτυρες , αλλά και η  ίδια η καταδικασθείσα είχαν καταθέσει ότι η πρόσθεση των ονομάτων έγινε με εντολή του Σταύρου ΤουφεγγόπουλουΟ Σταύρος Τουφεγγόπουλος είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην δίκη εκείνη . Με πρόταση του Εισαγγελέα ο φάκελος επεστρέφει στην εισαγγελία Έδεσσας , προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύν
ες του Σταύρου Τουφεγγόπουλου για ηθική αυτουργία.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ .. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΣΑΜΑΝΔΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΒΑΡΒΑΡΑ Α... Κ ΑΘΩΩΘΗΚΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΛΓΑ Μ... Κ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν θσ παει σπιτι του ο Πασοης που θα παει θα καταλαβει τι χοντραδες εκανε. Θα μου πεις δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια και συναδελφικη αλληλεγγυη. Το εχει ξανακανει Τσανταλη....... Χουρμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα τις εκλογες που θα ειναι σπιτι του θα το σκεφτει τι θα κανει Τσανταλη. Χαμπαρολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσανταλη ολοι που θελουν τη βοηθεια σου πολιτικα ειναι ανθρωποι δυστυχως του δηθεν και της υστεροβουλιας. Απλα δεν θελουν να σπασουν αυγα. Σε δουλευουν αν επιτρεπεται η εκφραση. Γιατι αυτο τους συμφερει τωρα προεκλογικα. Μετα τις εκλογες που θα εχουν παει σπιτια τους θα σε εχουν ξεχασει. Ολοι αυτοι οι κυριοι ειναι που σκεπτονται και ενεργουν ακομη και σημερα παλαιοκομματικα με ιδια αδικα συμφεροντα. Εργα και ημερες για το βαραθρο. Σταματω. Ενας φιλος απο τα παλια που δεν σε προδωσε δεν σου ειπε ψεματα δεν σε εκλεψε.....Μιχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα εδω πληρωνονται Τουφ. Πολλα φαγατε σαν κομπανια. Θα σπασει ομως το αποδτημα και τοτε; Σκεφτειτε το απο μονοι σας. Απο Μοναχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειμαι απο τον Δημο σας αλλα παρακολουθω τις εξελιξεις σχετικα με τον Τουφεγγοπουλο.
    Αυτο που δεν καταλαβαινω με ολλους εσας που κανετε αναρτησεις ειναι πως δεν βρεθηκε ενας να στηριξει αυτους τους υπαλληλους που σερνονται στα δικαστηρια επειδη εκτελεσαν αποφαση του χ,ψ δημαρχου Προεδρου κτλ.
    Δεν ειναι αδικο; Καθενας απο εσας που φαινεται να εχει αποψη και μαλιστα τεκμηριομενη δεν βρισκεται να γραψει πως αυτοι ηταν απλοι υπαλληλοι ειτε βεβαιωσαν χαλικοστρωσεις ειτε ειτε. Δεν μιλαω βεβαια αν αυτα γιναν κατοπιν χρηματισμου ή αλλων ανταλαγματων αλλά εσεις που ειστε απο εκει ολο και κατι παραπανω θα ξερετε. Επομενως αν δεν ισχυει το παραπανω νομιζω πως εστω μια προταση συμπαραστασης ειναι αρκετη.
    Για τους Δημαρχους Προεδρους συμφωνω απολυτα μαζι σας αν και πασα κριτικη απο εμπαθεια και εκδικιτικοτητα ορμομενη με ενοχλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)