Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ!



 
 Γράφει ο Αργύρης Δανάς


Φτάσανε στην Αθήνα οι βρικόλακες των μονοπωλίων, της λέσχης μπίλντερμπεργκ, της μασονίας και οι λακέδες του διεθνούς εβραϊκού χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
Ήρθαν να συγχαρούν τον Αντώνη Σαμαρά ότι τα πήγε μια χαρά με τις θυσίες
του Ελληνικού λαού. Σε ποιες θυσίες όμως του Ελληνικού λαού αναφέρονται?  Έκανε ο Ελληνικός λαός θυσίες για να γίνουν χιλιάδες αυτοκτονίες, έκανε θυσίες για να πηγαίνουν τα παιδιά του νηστικά στο σχολείο, για να κλείσουν χιλιάδες μεσαίες επιχειρήσεις και να καταντήσουν οι μεσαίοι επιχειρηματίες να τρώνε στα συσσίτια που γέμισαν την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, Θυσιάστηκαν οι Έλληνες για να είναι άνεργοι 2.000.000?
 Όχι κύριοι  Σαμαρά,  Βενιζέλο και Κουβέλη δεν θυσιάστηκε ο Ελληνικός  λαός για τους λήσταρχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που γέμισαν τις λίστες της κλεψιάς και της διαφθοράς. Πως ρε Φιλιππίδη, μοίραζες εκατοντάδες εκατομμύρια σε ημέτερους χωρίς υποθήκη? Που τα βρήκες τα λεφτά? Ήταν του μπαμπά σου ή του Ελληνικού λαού? Πως Αντωνάκη και Βαγγελάκη παρ ότι υπόδικος ο Χριστοφοράκος για τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ, την κοπάνησε ανενόχλητος από την Ελλάδα? Δεν το ξέρατε βρε συναιτεράκια ότι η Μέρκελ δεν θα τον παρέδιδε στην Ελληνική δικαιοσύνη, μια και ο πατέρας του ήταν δοσίλογος επι κατοχής, άρα και ο υιός δικό τους παιδί?
 Δεν μας λες κ. πρωθυπουργέ, τι είπατε ιδιαιτέρως με τον κ. Σόιμπλε? Του αναφέρατε το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων?
 Κ. πρωθυπουργέ, αν θέλετε να δείξετε ότι είστε απόγονος του Μακρυγιάννη? και του Κολοκοτρώνη?, να μην επιτρέψετε την είσοδο της κ. Μέρκελ στην χώρα μας, αν δεν εγγυηθεί ότι θα ξεχρεώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, μιας και η χώρα της η Γερμανία, οικονόμησε 150 δις ευρώ από την θυσία του Ελληνικού λαού και πόσο ακόμα από το γενικό ξεπούλημα της χώρας και του πλούτου της,  από την κυβέρνησή σου κ. πρωθυπουργέ! (και εδώ μιλάμε ότι η Ελλάδα είναι το καλύτερο φιλέτο στον κόσμο από άποψη ορυκτού, ενεργειακού και κλιματολογικού  πλούτου)
Ελπίζω να φάγανε καλά οι ξένοι μας, στο γεύμα που παρέθεσες προς τιμή τους. Βέβαια τον εξαιρετικά μεγάλο λογαριασμό θα τον πληρώσει ο Ελληνικός λαός με τις θυσίες του και το αίμα των 5000 που αυτοκτόνησαν και ποιος ξέρει πόσοι φύγανε με καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.  Ελπίζω τα αποφάγια τα γκαρσόνια να τα δώσανε στα συσσίτια της γειτονιάς.
Τέλος, ελπίζω ο Ελληνικός λαός πια! Να διαλέξει την «άλλη λύση», την λύση της Ελληνικής υπερηφάνειας, της Ελληνικής ανεξαρτησίας και όχι την λύση της υποτέλειας  που μας επέβαλαν , μαζί ή μεμονωμένα, οι κυβερνήσεις των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

ΔΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

12 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρισκόμουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα... και ποτέ σε αυτό των διεθνών σιωνιστών, Σημήτη κλπ αποχώρησα και προσχώρησα στο ΔΗΚΗ και μεταγενέστερα στον ΣΥΡΙΖΑ ! μέχρι σήμερα. Ποτέ δεν τους προσκύνησα! Για την ιστορία....

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οι επαναστάσεις και οι ανατροπές καλό είναι να γίνονται αναίμακτα!!!!

      Διαγραφή
    2. https://www.facebook.com/www.toxwni.gr/photos/a.392767794069284.103569.387269487952448/768549899824403/?type=1

      Διαγραφή
  3. ο δικαιος της ζωης............Δανας Αργυρης,βρε θα τρελλαθουμε τελειως,μηπως να σε κοιταξει κανας γιατρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι τελειωμενοι βγηκαν παγανια στην πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?
    ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: Ή ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ Ή ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ - ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα μαζι καλα τα ειπες,και βλακες και πονηροι και προσπαθουν να ονομαστουν βολεψακηδες του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ καλα το λεει,τελειωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)