Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Συμπαράσταση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ



 

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας συμπαρίσταται στους Δημάρχους , στους Δημοτικούς υπαλλήλους και στους εκπαιδευτικούς του Νομού που συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις τους.

Να επιστρέψουν το μαύρο χρήμα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου



 

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ισχυρό σχήμα στον Αλμωπό



 





Όχι μόνο ξεπερνιούνται τα διοικητικά προβλήματα στον Αλμωπό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι σχηματίζεται ισχυρό διοικητικό σχήμα στο οποίο θα ηγείται ο Νικος Κοντάκος.

Ο Μ. Σ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ .ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.








Ο Μορφωτικός σύλλογος Γαρεφείου "ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ" συμμετείχε στο "ΤΡΙΤΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ" που έγινε στη Σιταριά της Φλώρινας και εισέπραξε το πιο δυνατό χειροκρότημα των εκατοντάδων παρευρισκόμενων θεατών.

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας .




 
     Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Παντελεήμονα Κολόμβο υποδέχθηκε πρόσφατα  ( Δευτ . 15/7/2013 ) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας κ . Γεώργιος Χοϊδης  .      
     Με την ανάληψη των καθηκόντων του Αστυνομικού Διευθυντή  , ο Δήμαρχος είχε αποστείλει συγχαρητήρια , ευχές για επιτυχία στο έργο του και , ταυτόχρονα , πρόσκληση επίσκεψης στο Δημαρχείο Σκύδρας .

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.




Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Υπουργό αναφορικά με τα βασικά προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ζητώντας από τον Υπουργό  να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση τους.

Αντάρτης του μεσονυκτίου ο Δάνης Τζαμτζής




Ο βουλευτής από την Π.Ε Πέλλας προειδοποιεί με γενικευμένη ανταρσία! Βέτο στις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ πάνω από το πλαφόν των 15.000 ευρώ βάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

(3)