Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.




Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Υπουργό αναφορικά με τα βασικά προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ζητώντας από τον Υπουργό  να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση τους.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής έθεσε στον Υπουργό τα παρακάτω αιτήματα:
1)    Να προχωρήσει το Υπουργείο στο διορισμό ενός ακτινολόγου προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά την συνταξιοδότηση δύο ιατρών-ακτινολόγων του Νοσοκομείου.
2)    Να γίνει μεταφορά του πλεονασματικού αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο της Ρόδου στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, ο οποίος είναι πιο σύγχρονός από το ήδη υπάρχον ιατρικό μηχάνημα, ώστε να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που εμφανίζονται κατά καιρούς στη λειτουργία του.
3)    Έγκριση του ποσού ιατρικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αίτημα που θα προωθηθεί από την 3η Υ.Π.Ε.
4)    Προκήρυξη θέσεως αναισθησιολόγου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του χειρουργικών τμημάτων και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών.
5)    Πρόσληψη επικουρικού ιατρού – αναισθησιολόγου για κάλυψη των αναγκών μέχρι να ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία.
Ο κ. Σταμενίτης τόνισε στον νέο Υπουργό ότι τα προβλήματα που αφορούν στον τομέα της Δημόσιας Υγείας βρίσκονται στην πρώτη θέση ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας και χρήζουν άμεσης επίλυσης καθώς σχετίζονται με το πολύτιμό αγαθό της υγείας.  Τόσο το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών όσο και αυτό της Έδεσσας προσφέρουν σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία και οποιαδήποτε αποδυνάμωση τους θα έχει κόστος στην καθημερινότητα των πολιτών του Νομού.

2 σχόλια:

  1. πολυ αναλυτικά τα αιτήματα για το Ν.Γιαννιτσών κ.Διονύση, για το Ν.Εδεσσας δεν υπάρχουν αιτήματα; Μονο στα Γιαννιτσά σε ψηφίζουν; ή μήπως καλυφθηκες αναφέροντας την λέξη Έδεσσα; Ας τρεξουν να σε ξαναψηφίσουν οι Εδεσσαίοι κ οι Αρδεοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΟΠΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)